Välkomstbonus

En välkomstbonus som ibland även kallas för signup-bonus är de erbjudande som oftast är mest lockande. De är gjorda för att locka till sig nya spelare och är oftast mer attraktiva än lojalitetsbonusar. Välkomstbonus är alltid väldigt lockande och det är därför du måste vara noggrann när du går igenom dessa. Spelbolagen kommer försöka få dig överväldigad med stora och imponerade siffror och måste du noggrant läsa igenom villkoren. Spelbolagen vill att du ska spela hos dem, men de vill inte gå i konkurs genom att ge dig massa gratis pengar.

Det finns olika sorters bonusar du kan bli erbjudanden som en del av din välkomstbonus. Det kan vara att spelbolaget matchar din första insättning upp till en viss gräns. Det handlar oftast om 100% men ibland kan det vara högre, uppemot 200% till och med 300%. Var dock försiktig för ju högre bonusen är desto mer måste du omsätta för att faktiskt kunna ta ut pengarna. Andra välkomstbonusar kan vara att matcha ditt första bet eller att multiplicera vinsten på ditt första bet.

Dessa är normalt sätt de bästa bonusarna som spelbolagen erbjuder och är bara tillgängliga på din första insättning. Därför måste du vara noggrann men även försiktig med dessa. Läs igenom villkoren och titta över omsättningskraven. Ta också reda på tidsgränsen för din välkomstbonus. Slutligen bör du se till att du inte stressar dig igenom registreringen och därav missar något erbjudande.

Bästa oddsbonusar

 • Endast nya kunder 18+ spela ansvarsfullt R&V gäller.
  #1 Bästa bonusen
  Grymt
  Upp till 2000 kr i bonus
  Registrera och hämta din bonus 18+. Endast nya kunder. Vissa betalningsmetoder är exkluderade. Minst 100 kr, max 2000 kr. Bonusen ska omsättas inom 30 dagar till odds högre än 1.80. R&V gäller.
  Välkomstpaket
  Acca Attack
  Weekend Booster
  Bäst betalningsalternativ:
 • #2
  1000 kr + 250 kr riskfritt spel 18+ Registrera dig och sätt in 100 kr eller mer, klicka på ditt namn - Mina bonusar - Tillgängliga och sedan - Aktivera bonus. Därefter väljer du det bonusbelopp du vill ha. Omsättningskrav på bonusen är 6 gånger och det måste mötas inom 30 dagar för att bonusen inte ska förfalla. R&V gäller.
  1250 kr i oddsbonus
  Mycket bra
 • #3
  Upp till 1000 kr i oddsbonus. 18+ Registrera ett konto och gör din första insättning på minst 100 kr. Bonusen ska omsättas 4 gånger med odds 1.80 eller högre inom 30 dagar. R&V gäller.
  1000 kr i bonus
  Mycket bra
 • #4
  Registrera och hämta din bonusUpp till 1000 kr som ett riskfritt bet. Denna bonus kommer i tre steg; sätt in 200 kr och få 200 kr tillbaks om du förlorar; sätt in 500 kr och få 500 kr tillbaks om du förlorar och slutligen sätt in 1000 kr och få 1000 kr tillbaka om du förlorar. Eventuella vinster ska endast omsättas en gång med odds på 1.50 eller högre.
  1000 kr i bonus
  Grymt
 • #5
  Sätt in 100 kr
  få 300 kr att spela för
  18+ Registrera dig och gör din första insättning på 100 kr eller mer och ditt totala spelsaldo kommer hamna på 300 kr. Bonusen måste användas inom 7 dagar. R&V gäller.
  300 kr i oddsbonus
  Grymt

 

Insättningsbonus

En välkomstbonus måste du nästan alltid bekräfta när du registrerar dig, detta gäller dock inte alla erbjudanden. I vissa fall kan du registrera dig och vänta med välkomstbonus tills du gör din första insättning. Det kanske är så att du registrerar dig på måndagen men väntar med din första insättning till onsdagen då det är en speciell match som du vill spela på. Innan du hämtar bonusen bör du gå igenom villkoren för just den bonusen. Detta gör man för att se om det verkligen är värt att ta del av bonusen. Vissa bettingsidor kräver att man gör sin första insättning samma dag som man gör registreringen. Andra bolag är lite mer flexibla så var noga med att läsa igenom villkoren så du inte förlorar din välkomstbonus helt och hållet.

Dessa insättningsbonusar är oftast bonusar där spelbolaget matchar din insättning. Spelbolaget kommer matcha din insättning till en viss procent. Normalt sätt ligger procentsatsen på mellan 50 och 100 procent, ibland även mer än så. Det kan vara vissa bonusar som har ett maximum- och minimibelopp gällande din insättning, så var noga med att din insättning är giltig för bonusen innan du sätter in några pengar.

Gratisspel

En annan sorts välkomstbonus som spelbolag ofta kör med är gratisspel eller matchade bets. Ett exempel är om du gör din första insättning på 300 kr kan spelbolaget erbjudande dig ett gratisspel värt 100 kr. Detta gratisspel kan du lägga på valfritt event utan att riskera dina egna pengar. Om du skulle förlora på spelet är det då ingen fara. Du har ju inte förlorat några av dina egna pengar. Men om du skulle vinna på spelet är alla vinstpengarna dina.

Den sortens bonus kanske inte är lika lockande som en insättningsbonus på 100 procent. Men att jämföra 100 kr gratisspel och 1500 kr i bonus kan vara väldigt missvisande. Det kanske inte är lika lockande, men 100 kr gratisspel ha många fördelar. Om du inte tror att du kommer vara en spelare som bettar frekvent, utan mer en sådan som satsar under stora event, exempelvis Wimbledon-finalen eller fotbolls-VM. Då kan denna typ av bonus ge dig ett riktigt bra värde. Du kan satsa ditt gratisspel på precis vad du vill. Det spelar ingen roll om du vill göra en chansning på en underdog, det är ändå inte dina pengar som riskeras. Det finns inte heller något omsättningskrav som måste uppfyllas innan du kan ta ut dina pengar.

Ett matchat bet

Om du istället får ett matchat bet är det lite annorlunda. Då dubblar bettingsidan din insats. Ponera att du bettar 200 kr på att Federer ska vinna Wimbledon-finalen kommer spelbolaget betta ytterligare 200 kr åt dig. Din totala insats är då 400 kr istället för 200 kr på att Federer vinner. Spelbolaget gör så för att du inte ska kunna ta ett gratisspel och samtidigt satsa på att Federers motståndare vinner för att garantera vinst.

Resultatet av den här sortens bonusar är att du dubblerar din vinst. Därför bör du självklart spela på favoriterna. Då har du de bästa oddsen på din sida för att få en bra utbetalning istället för att hoppas på ett långskott med en enorm vinst.

Kika på vår sida för absolut bästa välkomstbonus på marknaden.