Betting odds:

TonyBet

Hämta din bonus och betta nu!
Summering:

***OBS*** TonyBet har ingen svensk licens!  Kika här för att se alla spelbolag som har svensk licens.

www.tonybet.com/sport
Spelbolaget:
3.0/5.0
För och nackdelar:
  • Bra odds på Livebetting
  • Bra Mobilapplikation
  • 24 timmars kundtjänst
  • Accepterar inte SEK
  • Ingen svensk kundtjänst
  • Bra odds på Livebetting
  • Bra Mobilapplikation
  • 24 timmars kundtjänst
  • Accepterar inte SEK
  • Ingen svensk kundtjänst
Vårt betyg:
3.0/5.0

Recension av TonyBet

***OBS***

TonyBet har ingen svensk licens!  Kika här för att se alla spelbolag som har svensk licens.

Om TonyBet

Första avtrycket TonyBet gjorde i bettingvärlden var under namnet Omnibet så lång tillbaka som 2003. TonyBet grundades 2009 av pokerproffset Antanas Gouga, mer känd som TonyG. Denna sajt är en av de snabbast växande bettingsidorna på nätet, och fortsätter växa genom ständig nyanställning av proffs inom branschen.

Detta är inte bara en bra bettingsida på nätet. De ger dig även andra alternativ som till exempel ett online casino, poker och lotteri – vilket gör att du kan testa lyckan på något annat om du skulle känna för det. I denna recension av TonyBet kommer du hitta massvis av anledningar till varför du ska välja just dem. Allt ifrån bra kundtjänst till bra och enkelt användande, går vi tillsammans igenom varför detta är ett bra ställa att hålla till på.

Marknadsutbud

Hos TonyBet har du möjligheten att betta på cirka 20 olika sporter med huvudfokus på fotboll, basket och tennis. Men det är när det kommer till fotboll som TonyBet verkligen sticker ut ur mängden. Här erbjuder dem betting på alla de största ligorna som till exempel Champions League och La Liga. Utöver de stora ligorna erbjuder de även betting på matcher i mindre ligor från alla världens hörn.

Utbudet på TonyBets bettingsida kanske inte är så imponerande som hos andra spelbolag på nätet. Dock så kompenserar de detta med ofantligt många alternativ på de olika matcherna. Allt från Asiatiska handikapp till matchresultat, resultat i halvtid, att bägge lagen gör mål. Du har till och med möjlighet att satsa på under vilken tidsperiod om 15 minuter det blir flest mål. Möjligheterna på satsningsalternativ är oändliga.

Här kommer en lista på alla sporter och marknader som erbjuds:

Fotboll Tennis Basket Ishockey Handboll
Volleyboll Amerikansk Fotboll Baseboll Rugby League Golf
Formel 1 MMA/UFC Rugby Union Darts Futsal
Cricket E-Sport Aussie Rules Politik

TonyBet erbjuder även ett brett utbud av betting på eSport; League of Legends, CS:GO, Dota 2 och Overwatch. Dem tar även emot satsningar på olika politiska event så som till exempel Presidentvalet i USA och Presidentvalet i Litauen.

Livebetting

Livebetting hos TonyBet ger erbjuder odds i realtid på alla pågående event. In-Play sektionen kommer du åt antingen längs med vänster sida på skärmen eller längst upp i huvudmenyn. Där hittar du snabbat alla pågående event men framförallt fotboll och tennis. Detta är ett område där TonyBet verkligen sticker ut ur mängden när det kommer till odds. Här bettar du live på de populäraste sporterna och även på den lite mindre populära eSporten.

Odds

När vi undersöker oddsen hos TonyBet och börjar jämföra med andra spelbolag på nätet kan vi enkelt säga att dem är med och konkurrerar i toppen. På deras huvudsporter, vilka är fotboll och tennis, erbjuder dem så klart bättre odds än på andra sporter och marknader. Kollar man istället på den generella nivån deras odds ligger, kan man ganska enkelt förstå att detta är ett spelbolag som ser efter sina kunder genom att erbjuda bra odds på de flesta sporter.

Formatet på oddsen erbjuds i tre olika format; decimaler, fraktioner samt på Amerikanskt vis.

TonyBet bonus

R&V gäller

Välkomstbonus

När det kommer till att välja det bästa spelbolaget är välkomstbonusar en stor del i vilket bolag du väljer att spela hos. När du registrerar ditt konto hos TonyBet blir du välkomnad i gänget med en matchbonus på 100% upp till 2000 kr. Bonusen hämtar du enkelt när du gör din insättning och använder dig av kampanjkoden LIVEBET. Minsta insättning för att kvalificera till bonusen är 100 kr och minsta bet du kan lägga är 10 kr.

När du tagit emot bonusen ska den omsättas 12-gånger på odds som är högre än 1.60 innan några vinster kan tas ut. Detta ska även ske inom 30 dagar. Bonusen kommer även med andra villkor, så som att ditt första bet måste läggas på en In-Play marknad och omsättningskravet måste även slutföras på livebetting. Utöver det kan du inte placera några satsningar på jämna odds, korrekt resultat och du kan heller inte avbryta eller ändra en satsning. Det finns även ett par andra villkor som du bör läsa igenom innan du tar del av bonusen.

Lojalitetsbonusar

Livstidbonusar är minst lika viktiga som välkomstbonusar när det gäller valet av bettingsidor. TonyBet erbjuder en hel del Lojalitetsbonusar åt sina kunder. De varierar från vecka till vecka och månad till månad, helt beroende på vilka sportevent som pågår runt i världen. När turneringar som Världsmästerskapen, Europacup, Champions League och Europa League pågår är det vanligt att hitta tillhörande kampanjer som till exempel:

Clean Sheets Deal

Vi alla är överens om att ingen gillar en oavgjord match. Detta erbjudande är här för att ge dig pengarna tillbaks i form av att gratis bet på utvalda matcher. Placera en satsning på minst 200 kr pre-match på ditt favoritlag och om matchen slutar lika får du pengarna tillbaka. Ha i åtanke att livebetting inte räknas till denna kampanj.

Säkerhet och Regleringar

Det är viktigt att ha i åtanke att TonyBet är licensierad och reglerade för att erbjuda sina tjänster i de flesta länder över hela Europa. Spelbolaget är licenserat i Estland av ”Estonian Tax and Customs Board” så väl som av ”UK Gambling Commission”. Vilket betyder att sajten är fullkomligt säker och rättvis. Därav kan du vara säker på att du och dina pengar är hanterade av ett trovärdigt spelbolag. Såväl som detta försäkrar TonyBet att alla deras spelare har tillgång till organisationer som hanterar ansvarsfullt spelande. Dem är direkt länkade till www.begambleaware.org

Utöver detta, har dem vidtagit stora åtgärder för att se till att sajten är fullkomligt säker för att uppge dina bankuppgifter. Dem har även aktiverat en GoDaddy 256-bitars SSL algoritm för att se till att all data som du uppger inte ska hamna i fel händer. När du gör en insättning med VISA eller MasterCard använder de sig av ett autentiseringsprotokoll som ser till att det är du som använder ditt kort och ingen annan.

Sist men inte minst, när du använder kassan hos TonyBet kan du vara säker på att all din personliga information är fullkomligt säker; detta är ett bolag som med jämna mellanrum utför säkerhetskontroller på alla plan för att se till att dem använder sig av dem allra säkraste systemen i branschen. Ett spelbolag som detta, som är reglerat av dem tuffaste i branschen är TonyBet definitivt säkert att använda.

Betalningsalternativ

TonyBet erbjuder definitivt betalningsmetoderna som så gott som alla söker. Det spelar ingen roll hur du vill göra dina insättningar, vill du använda dig av kreditkort som VISA eller MasterCard, e-plånböcker som Neteller eller Skrill, du kan också använda dig av en direkt banköverföring, alternativet som gör det enkelt för dig finns garanterat här. Minsta insättning för alla metoder är 100 kr; vill du ta del av välkomstbonusen får du desto mer att spela för ju mer du sätter in.

När du registrerat ett konto och bestämt dig för att göra en insättning får du följande betalningsalternativ:

Metod Insättning Uttag
Visa/Visa Debit
MasterCard
Neteller
EcoPayz
Bitcoin
Paysafecard
Skrill
Skrill 1-Tap

Hos TonyBet sker alla insättningar direkt och det tillkommer heller inte några avgifter. Därav kan du komma igång med dina satsningar på ett ögonblick utan att missa ett kommande event. Så länge du inte använder dig av en traditionell banköverföring så tillkommer det inga avgifter på dina insättningar. Vill du göra en banköverföring är det rekommenderat att se efter så att din bank inte tar ut några avgifter på din insättning.

Uttag

När det kommer till uttag hos TonyBet är dem i klass med industristandard, så fort ditt uttag blivit godkänt tar det mellan 1 till 3 dagar innan pengarna är på ditt konto. Helt och hållet beroende på vilken betalningsmetod du valt att använda. Väljer du att göra ett uttag med en e-plånbok som till exempel Neteller eller Skrill, då har du vanligtvis pengarna på konton inom 24 timmar. Skulle du däremot välja att göra ett uttag till ditt kreditkort kan det ta mellan 1 till 3 dagar.

Angående avgifter på dina uttag är dem minimala, de erbjuder ett gratis uttag per månad. Så att rekommendera är att samla ihop en större summa innan du planerar att göra ditt uttag. Skulle du vilja göra mer än ett uttag per månad är det inte värre än att det kostar 15 kr per uttag.

Kundtjänst

TonyBet erbjuder en dedikerad kundtjänstavdelning som är enkel att komma i kontakt med och väldigt fokuserade på att hjälpa dig på bästa sätt. Du kan komma i kontakt med TonyBet via livechatt, telefon eller via e-post.

Livechatten är det alternativet som används mest. Där kommer du snabbt i kontakt med kunniga och kompetenta agenter som hanterar ditt ärende på ett professionellt sätt. Svarstiden under normala förhållanden är mellan 30 sekunder till 5 minuter och du hittar den alltid längst ner på höger sida vilket gör att du snabbt och enkelt kommer i kontakt med teamet.

TonyBet erbjuder även ett telefonnummer för de som hellre vill ta kontakt via telefon. Tyvärr erbjuder dem bara ett internationellt nummer för telefonsamtal så det finns risk att det tillkommer avgifter. Även här kommer man i kontakt med proffsiga agenter som är mycket tillmötesgående och hanterar dina ärenden snabbt och felfritt. Svarstiden för telefonsamtal varierar mellan 10 och 20 minuter.

Om ditt ärende inte är brådskande kan du utöver detta även komma i kontakt med TonyBet via e-post, där får du svar av dem mest kompetenta agenterna. När du kontaktar dem via e-post får du i de flesta fall svar inom 24 timmar.

Skulle du ha ett enklare ärende kan du leta efter ett svar i deras FAQ sektion där du får svar på de vanligaste frågorna. Om det skulle vara något som TonyBet kan förbättra med sin kundtjänst vore det att erbjuda support på svenska. För tillfället erbjuder dem support på engelska, men du får alltid hjälp av kompetenta, proffsiga och vänliga agenter som möter dig på absolut bästa sätt.

Användarvänlighet

tonybettonybet

När det kommer till användandet av sajten är den utan tvekan mycket bra. Deras interface är simpelt och sajten är enkel att navigera. Alla sporter och andra marknader är tillgängliga i en lista på vänster sida. Där har du även tillgång till dem större kategorierna så som Världscupen, ATP Masters, La Liga och hela In-Play marknaden. Längst upp på höger sida har alltid din spelkupong nära till hands. Det är även där du placerar alla dina satsningar; singelbets, multibets och spelsystem.

När du är på sidan med sport hittar du på vänster sida alla olika sporter som erbjuds. Du kan klicka på drop-down menyn för att komma åt olika marknader. Där finns även en sökfunktion som ger dig möjlighet att hitta det du behöver ännu snabbare. På startsidan hittar du alla kampanjer som pågår för tillfället. Detta låter dig välja vilka erbjudanden du vill ta del av.

En sak som är bra för alla, speciellt för nybörjare, är att tabben till livechatten alltid är synlig nere i höger hörn. Vart på sajten du än är; vilken sida eller plats, har du alltid tillgång till livechatten ett tryck bort för att komma i kontakt med en agent.

Allt som allt är det kanske inte det mest estetiska interfacet, men sajten är praktiskt byggd och superenkel att använda.

Mobilupplevelse

När du besöker webbsidan via din mobil slås du av ett enkelt och stilrent interface. Först av allt får du alla pågående kampanjer och erbjudanden. Uppe i höger hörn hittar du en meny som erbjuder alla alternativ som spelbolaget erbjuder. Överst hittar du såklart Sport och livebetting, när du valt om du vill betta live eller i pre-match har du alla sporter och andra marknader längst upp i vänster hörn. Allt som allt är mobilsajten simpel, snygg samt enkel att använda. Detta är en kategori där TonyBet hamnar i toppen.

När det kommer till deras nylanserade mobilapp är den väl genomtänkt och enkel att navigera. Den har ett estetiskt interface som förenklar din spelupplevelse markant. När du trycker på menyknappen överst i höger hörn är alla alternativen tillgängliga, allt från insättningar och uttag, pre-match betting och livebetting.

Mobilapplikationen TonyBet erbjuder finns ännu inte tillgänglig i Google Play eller i Apple Store, men du laddar enkelt ner den med ett knapptryck från deras hemsida. Appen är kompatibel med iOS enheter såväl som Android enheter, men finns ännu inte tillgänglig till Windows enheter.

Slutsats

TonyBet är ett vettigt spelbolag som erbjuder betting på de flesta stora sporter. Det kanske inte är så stort som de andra bolagen i branschen, dock behöver det inte betyda att sajten inte är värd en chans. Med deras konkurrenskraftiga odds på livebetting är det definitivt ett spelbolag som är värt att ta en titt på. Utbudet på dem stora sporterna är generellt sätt bra, med många olika alternativ på hur du kan placera dina satsningar. Bonusar och kampanjer som du hittar hos TonyBet är alltid bra och mycket varierande, allt beror på vilken tid det är på året. Om vi ska gå in på kundtjänsten och betalningar så är dessa kategorier grymma och mycket pålitliga.