Spelbolag på nätet med bäst odds och utbud

Om du är en spelare som, förutom att betta på bäst odds, älskar att betta på ett brett utbud av sport såväl som andra marknader är det viktigt att du väljer bettingsidor som har bäst utbud. De ska förse dig med en bred marknad och en hög standard. Det finns vissa bettingsidor på nätet som specialiserar sig på specifika sporter. Dessa spelbolag fokuserar sina erbjudanden, kampanjer och bäst odds på just dessa kategorier. Förvisso finns det också de spelbolag som erbjuder ett grymt utbud med bäst odds på alla marknader. Bettingsidor i vår lista är de sajter som erbjuder det absolut bästa utbudet.

Det finns många olika spelbolag på nätet som erbjuder en hel drös av olika sporter och andra marknader. Detta gör att det ofta är väldigt tidskrävande att utvärdera vilket spelbolag som erbjuder bäst odds för satsningarna du är på väg att göra. Vissa erbjuder bäst odds på specifika sporter så som fotboll, men när det kommer till andra marknader så är konkurrensen inte lika stor. Detta är okej om du fokuserar dig på en sport, men om du gillar variation funkar det inte speciellt bra. I det fallet finns det spelbolag som erbjuder bäst odds på allt, vilket är mycket bra om vill sprida dina satsningar på allt inom sportsbetting.

Topp 5 för odds

 • Endast nya kunder 18+ spela ansvarsfullt R&V gäller.
  #1 Bästa bonusen
  Mycket bra
  Här hittar du bäst odds
  1000 kr i bonus för nya kunder. 18+ Kampanjkod MB50SE krävs. Omästtningskraven för bonusen är 10 gånger på odds 1.80 eller högre. R&V gäller.
  Fotboll
  Tennis
  Hästkapplöpning
  Bäst betalningsalternativ:
 • #2
  Upp till 500 kr i oddsbonus. 18+. Endast nya kunder. Sätt in minst 50 kr och hämta din bonus på 100%. För att betta med din bonus behöver du först omsätta beloppet för din insättning en gång på valfria sporter och marknader. Bonusen + insatt belopp ska omsättas 3 gånger inom loppet av 90 dagar. R&V gäller.
  100% upp till 500 kr
  Grymt
 • #3
  Registrera och hämta din bonus 18+. Endast nya kunder. Vissa betalningsmetoder är exkluderade. Minst 100 kr, max 2000 kr. Bonusen ska omsättas inom 30 dagar till odds högre än 1.80. R&V gäller.
  2000 kr i bonus
  Grymt
 • #4
  Registrera och hämta din bonus Registrera dig, logga in och få 100% matchbonus på din första insättning upp till 1000 kr. R&V Gäller.
  1000 kr i bonus
  Utmärkt!
 • #5
  Sätt in 100 kr
  få 300 kr att spela för
  18+ Registrera dig och gör din första insättning på 100 kr eller mer och ditt totala spelsaldo kommer hamna på 300 kr. Bonusen måste användas inom 7 dagar. R&V gäller.
  300 kr i oddsbonus
  Grymt

 

Hur vi gjorde vårt val

Marknader

För att komma fram till vilket som är det bästa spelbolaget på nätet med det bredaste marknadsutbudet har vi först av allt undersökt hur många sporter bolaget erbjuder. Efter det grävde vi lite djupare för att komma in på hur många olika kategorier de erbjuder och alternativen på satsningar inom dessa marknader. Vissa har jättemånga sporter men inte så många alternativ på dessa sporter. Vi har undersökt bettingsidor som erbjuder en stor variation av alternativ såväl som marknader, som inte täcks av andra spelbolag.

När vi kollat på utbudet av sport och andra marknader har vi undersökt kvaliteten på deras live betting. Vi har också kikat på hur enkelt och snabbt det går att lägga en satsning på livebetting. Slutligen har vi undersökt hur spridningen på oddsen är om vi jämför de olika sporterna, men även på de andra marknaderna. Vi vill försäkra oss om att de är konkurrenskraftiga hela vägen och inte bara på de sporterna som olika spelbolaget favoriserar.

Vill du ha det bästa spelbolaget som täcker de allra bästa marknaderna när vi pratar om odds då behöver du inte leta mer. Vi på SportsbettingSverige har gjort all nödvändig research för att du ska hitta den sidan som passar just dig.

Bäst odds

Det absolut viktigaste är att spelbolaget erbjuder bäst odds på alla marknader. För att vara med och slåss i toppen när det gäller att ha bäst odds måste spelbolaget vara konkurrenskraftigt på så gott som alla marknader. Detta är för att försäkra sig om att just det spelbolaget erbjuder bäst odds. Det finns egentligen ingen mening för ett spelbolag på nätet att erbjuda bäst odds på Premier League när dem inte ens kan jämföra sig på dem andra marknaderna. I detta fall begränsas dina alternativ kraftigt om du inte registrerar flera konton på olika bettingsidor. Du skulle till exempel inte gå till en viss affär bara för att mjölken är billig när allt annat är överprisat. Det hade bara resulterat i ökade utgifter – samma regel gäller för sportsbetting.

Letar du efter bettingsidor på nätet som erbjuder bäst odds på alla sporter, då tycker jag du ska kika på vår lista – de bästa bettingsidorna när det gäller odds. Dem bästa odds är även bra för nybörjare eftersom du inte behöver spendera massvis av tid att hitta bäst odds.

Varför det är viktigt

För att ett spelbolag på nätet ska vara framgångsrikt måste de leverera i varje kategori. Dock kommer kunderna bara använda sajten om de enkelt kan hitta vad de letar efter till bäst odds. Om ditt spelbolag erbjuder alla sporter du söker till odds som inte går att slå är chansen stor att du inte känner behovet av att byta.

Detta kan vara ett svårt uppdrag speciellt för mindre bettingsidor som försöker klättra i branschen. Det innebär att de måste erbjuda konkurrenskraftiga odds samtidigt som de försöker göra en hyffsad vinst, vilket ofta är en svår väg att gå. De bettingsidor som är av en bättre kaliber lyckas gå denna svåra väg. Givetvis kommer vissa odds vara bättre än andra, och detta är just det området som spelbolagen är smarta. Oddsen på deras favoriserade sporter är vanligtvis mer konkurrenskraftiga medan andra håller vinstmarginalerna på topp.

Precis som när det gäller bäst kundtjänst är detta ett område där de mest troligt kommer skapa lojala kunder. Om du kombinerar bäst odds och bra marknadsutbud med en grym kundtjänst, då finns det ingen anledning att leta vidare i djungeln av spelbolag på nätet.