Att välja spelbolaget med bäst betalningsalternativ

Det går oftast att döma en bettingsida genom att kolla vilka betalningsmetoder som erbjuds. Detta är en av de viktigaste sakerna att undersöka innan du väljer vilken sida du ska registrera dig på. Anledningen är att det garanterat kommer förenkla dina transaktioner. Det är därför du bör välja de bettingsidor som erbjuder bäst betalningsalternativ, såväl som att du såklart vill ha ett spelbolag som snabbt, utan krångel hanterar dina insättningar och uttag. Ett av de vanligaste klagomål spelare har mot spelbolag är hur de sköter sina utbetalningar samt deras brist på flexibilitet. För att göra det lättare för dig att hitta ett spelbolag med den bästa servicen har vi undersökt olika bettingsidor för att samla de som erbjuder bäst betalningsalternativ.

Topp 5 betalningsalternativ

 • Endast nya kunder 18+ spela ansvarsfullt R&V gäller.
  #1 Bästa bonusen
  Utmärkt!
  Bäst insättningsmetoder
  Generös välkomstbonus Registrera dig och gör din första insättning på 100 kr och din matchbonus på 500% kommer då krediteras till ditt konto. Endast satsningar på 1.40 i odds eller högre. Erbjudandet gäller endast nya kunder.
  Visa
  MasterCard
  PayPal
  Bäst betalningsalternativ:
 • #2
  Upp till 500 kr i oddsbonus. 18+. Endast nya kunder. Sätt in minst 50 kr och hämta din bonus på 100%. För att betta med din bonus behöver du först omsätta beloppet för din insättning en gång på valfria sporter och marknader. Bonusen + insatt belopp ska omsättas 3 gånger inom loppet av 90 dagar. R&V gäller.
  100% upp till 500 kr
  Grymt
 • #3
  Registrera och hämta din bonusUpp till 1000 kr som ett riskfritt bet. Denna bonus kommer i tre steg; sätt in 200 kr och få 200 kr tillbaks om du förlorar; sätt in 500 kr och få 500 kr tillbaks om du förlorar och slutligen sätt in 1000 kr och få 1000 kr tillbaka om du förlorar. Eventuella vinster ska endast omsättas en gång med odds på 1.50 eller högre.
  1000 kr riskfritt spel
  Grymt
 • #4
  Registrera och hämta din bonus 18+. Endast nya kunder. Vissa betalningsmetoder är exkluderade. Minst 100 kr, max 2000 kr. Bonusen ska omsättas inom 30 dagar till odds högre än 1.80. R&V gäller.
  2000 kr i bonus
  Grymt
 • #5
  Sätt in 100 kr
  få 300 kr att spela för
  18+ Registrera dig och gör din första insättning på 100 kr eller mer och ditt totala spelsaldo kommer hamna på 300 kr. Bonusen måste användas inom 7 dagar. R&V gäller.
  300 kr i oddsbonus
  Grymt

 

Hur vi gjorde vårt val

Först av allt när vi kikar på en bettingsida är antalet betalningsalternativ viktiga. Givetvis erbjuder de flesta spelbolagen betalningar med kredit och debet kort så som VISA och MasterCard. En del erbjuder även betalningar med Maestro och American Express dock är det väldigt sällsynt. Det finns kunder som inte är speciellt bekväma med att använda sina betalkort online; då erbjuder de bättre spelbolagen e-plånböcker som Neteller och Skrill. Ett par bettingsidor erbjuder även betalningar med förbetalda kort så du slipper lämna ut dina betalningsuppgifter, såväl som att du har möjligheten att använda dig utav PayPal som ger dig en extra säkerhet. Vi har undersökt bettingsidor som erbjuder flest betalningsalternativ för att passa allas behov.

Detta är inte den enda saken som behöver undersökas, en annan aspekt är hur snabbt de hanterar dina insättningar. På de flesta bettingsidor sker insättningarna direkt eftersom det ligger i deras intresse att du ska börja satsa så fort som möjligt. En del bettingsidor har ganska tröga uttagstider. Vi undersöker därför hur snabbt och enkelt det är att göra ett uttag. Man vill ju självfallet få ut sina vinster så fort som möjligt.

Insättningsgränser

Vi har kikat på minsta och maximala gränsen på insättningar och uttag. De flesta spelbolag kräver att du sätter in minst 100 kr, vilket är standard i branschen. Skulle en bettingsida ha en högre gräns för minsta insättning är det definitivt något du bör ha i åtanke. En av de största aspekterna att undersöka är gränserna för minsta och största uttag. Om sajtens minsta uttagsgräns är hög kommer du inte kunna ta ut dina vinster för än du kommit upp i ett visst belopp. Detta kan vara ganska opraktiskt om du inte är en storspelare. Det finns även de bettingsidor som har en max uttagsgräns, dessa gränser brukar oftast vara väldigt höga. Om man exempelvis jagar en jackpott kan detta vara något att ha i åtanke.

Slutligen har vi undersökt om spelbolaget tar ut några avgifter på insättningar och uttag via de betalningsalternativ som erbjuds. Man kan oftast få en bra överblick på hur bra bettingsidor är genom att undersöka om de tar ut avgifter på dina uttag. Så för att hamna överst på vår lista får spelbolaget inte ta ut några avgifter när du ska ta ut dina vinster. Det skulle i stort sett betyda att du ska betala för att ta ut det som faktiskt är ditt.

Avgifter

En av de absolut viktigaste sakerna att undersöka är om spelbolagen lägger till avgifter på dina insättningar och uttag. Det finns några spelbolag där ute som känner att det är okej att lägga till avgifter på dina uttag. Självklart gäller detta inte när det kommer till insättningar eftersom bettingsidor vill uppmuntra dig att sätta in pengar. Då kan avgifter vara lite frånstötande. Dessa avgifter uppenbarar sig oftast, fult nog, bara när det kommer till uttag.

Innan du ens funderar på att sätta in pengar bör du se över spelbolagets policy för avgifter angående uttag. Skulle de lägga på en avgift för uttagsprocessen skulle det tekniskt sätt betyda att de tar betalt för att du ska ta ut vad som, med all rätt, faktiskt är ditt. Vissa erbjuder tre kostnadsfria uttag per månad och därefter tillkommande avgifter. Detta är ganska enkelt att kringgå, det är bara att spara ihop en buffert och planera uttagen till tre gånger per månad. Vissa spelbolag har specifika summor, i detta fall ska du se till att du har ett vettigt belopp på ditt konto – håll dig hellre till ett eller två stora uttag per månad än att göra flera små.

I vilket fall som helst förstår man ganska enkelt att spelbolaget vill hålla kvar dina pengar en viss tid. Anledningen till detta är för att uppmuntra dig till att avbryta uttaget då du hittat en oemotståndlig match att betta på. Det bästa valet är helt enkelt att välja ett spelbolag utan avgifter på uttag så du från början vet hur det ligger till.