Betting odds:

Royal Panda

Hämta din bonus och betta nu!
Summering:

***OBS*** Royal Panda har ingen svensk licens!  Kika här för att se alla spelbolag som har svensk licens.

www.royalpanda.com/sv
Spelbolaget:
4.0/5.0
För och nackdelar:
  • Fantastisk livebetting
  • Fantastisk kundtjänst
  • Schyssta bonusvillkor
  • Ingen livestreaming
  • Erbjuder inte PayPal
  • Fantastisk livebetting
  • Fantastisk kundtjänst
  • Schyssta bonusvillkor
  • Ingen livestreaming
  • Erbjuder inte PayPal
Vårt betyg:
4.0/5.0

Recension av Royal Panda

***OBS***

Royal Panda har ingen svensk licens!  Kika här för att se alla spelbolag som har svensk licens.

Om Royal Panda

Royal Panda har inte varit i branschen särskilt länge om vi jämför med mer väletablerade spelbolag som Willam Hill och Ladbrokes. När sajten lanserades riktades den främst mot online-casino och licenserades 2013 av Malta Gaming Authority för att gå live 2014. Kort därefter började de ge sig in i sportbranschen för att konkurrera med de större aktörerna. Om vi bortser från att det är en ny sajt har de i vilket fall gott om erfarenhet i ryggen. Haglandes från Nederländerna har de över ett årtiondes erfarenhet av iGaming och betting på nätet. Sajten blev även uppköpt av LeoVegas dom är en del av LeoVentures Group.

Under tiden de varit verksamma har de skapat sig ett stabilt och imponerande rykte. Detta är en bettingsida som skryter om en exceptionell kundtjänst, som är rättvis och fullkomligt transparent.

Marknadsutbud

Med tanke på hur ny sajten faktiskt är jämfört med många andra bettingsidor är deras sportutbud högst imponerande. De har självklart inkluderat alla de europeiska sporterna som till exempel fotboll, tennis, basket och ishockey. Royal Panda fokuserar definitivt på fotbollsmarknader men även e-sportmarknader. Det enda som saknas är möjligheten att spela på hästar. Sporterna med mest fokus är:

Fotboll Tennis Basket Cricket
Boxning Formel 1 Golf Snooker

Andra sporter som erbjuds:

Ishockey Amerikansk fotboll Baseboll Schack
Längdskidåkning Dart Auto racing Aussie Rules
Alpinskidåkning Biathlon Rugby Union Rugby League
Nätboll Handboll Golf Gaelic Fotboll
Futsal Speedway MMA/UFC E-sport
Rally Motorcykel NASCAR Lacrosse
Surfing Trav E-fotboll Boule
Beachvolleyboll Backhoppning Vattenpolo Volleyboll

Såväl som detta enorma utbud av sport kan du också betta på TV serier som till exempel Game of Thrones; du kan även betta på BBC Sports Personality of the Year. Betting på en hel del politiska event är också tillgängligt, till exempel nästa land som lämnar EU.

Huvudfokus hos Royal Panda är definitivt fotboll betting och e-sport. Fotbollen riktar sig mot ligor och turneringar världen över – med 91 olika marknader bara i Storbritannien tillsammans med hundratals olika event runt om i världen. När det kommer till e-sport finns där runt 150 olika marknader att välja mellan vilket är riktigt imponerande jämfört med många andra. Du kan betta på matcher och turneringar i DOTA2, CS: GO, Heroes of the Storm, Hearthstone med mera.

Med hundratals marknader på ett enormt sportutbud kommer du garanterat ha alla event du söker tillgängliga – förutom om du gillar att spela på hästar.

Livebetting

Det flesta oddsen hos Royal Panda är riktade mot livebetting. Allt du behöver göra är att gå in på sportsektionen för att se hela utbudet av livebetting. Här har du som spelare möjlighet att byta mellan ”dashboard” (som både har ”Live Now och framtida event); ”Live Overview” (som är alla öppna marknader) och slutligen ”Event View” (där de största eventen visas med matchgrafik).

Royal Panda erbjuder ett enormt utbud av livebetting och event från många av de tillgängliga sporterna.

Odds

När det kommer till nya bettingsidor är det ofta så att oddsen inte går att jämföra med sajter som varit i branschen en längre tid. Detta är just fallet hos Royal Panda, här ligger oddsen lite lägre än de mer väletablerade bettingsidorna. Dock på det stora hela hittar du definitivt konkurrenskraftiga odds hos Royal Panda. Om du undersöker oddsen på till exempel fotboll ser du direkt att oddsen är mer generösa än till exempel på tennis.

Såväl som att de erbjuder bra odds på fotboll betting är de även imponerande när det kommer till European handicap och Asian handicap. Som de flesta sajter finns det alltid en bra variation av bäst odds men även ett par som inte är så bra; därav är det alltid viktigt att göra sina jämförelser för att hitta bäst odds på den sport du vill betta på.

Royal Panda bonus

R&V gäller

Välkomstbonus

När man som bettingsida är relativt ny i branschen är det viktigt att erbjuda en schysst välkomstbonus. När du registrerar dig på bettingsidan kan du ta del av ett gratisspel värt 200 kr. Allt du behöver göra är att placera en satsning på minst 200 kr och ditt gratisspel krediteras till ditt konto. Vid fösta anblick kan det se ganska dåligt ut och det är inte för än du läser villkoren för bonusen du faktiskt inser den är riktigt bra.

För att hämta ditt gratisspel registrerar du bara ett konto på hemsidan. Efter det behöver du göra en insättning på minst 200 kr och välja bonusen ”Free Sports Bet”. Därefter placerar du ett bet på valfritt event och du kommer bli belönad med ett gratisspel på 200 kr så fort din satsning är avgjord.

Det bästa med denna bonus är helt klart villkoren. Du kan endast använda ditt gratisspel på event med odds 2.00 eller högre; dock måste du använda hela beloppet på en gång, vinsterna från ditt gratisspel kan du ta ut direkt. Du kan inte begära ett uttag utav själva gratisspelet, dock tillkommer det inget omsättningskrav eller någon maxvinst. Att notera är även att du inte kan ta del av gratisspelet om du gjort din insättning via Neteller eller Skrill. Ditt gratisspel kommer även gå ut om du inte använder det inom 90 dagar.

Lojalitetsbonusar

Såväl som att sajten erbjuder en välkomstbonus har du även en hel del lojalitetsbonusar till ditt förfogande. Som kund hos Royal Panda kommer du utöver dessa bonusar, med jämna mellanrum, ha tillgång till andra specialerbjudande. Som lojalitetsbonus kan du bli erbjuden en hederlig cashback, ett gratisspel med mera. Du kan även bli erbjuden påfyllningsbonusar och speciella insättningsbonusar. Håll ett öga öppet efter erbjudanden både på ditt spelkonto men även på din e-post där kommer du hitta varierande kampanjer som erbjuds specifikt till dig.

Säkerhet och regleringar

Royal Panda är inte bara ett väletablerat namn i betting-branschen utan är nu även en del av LeoVentures som har ett utomstående rykte i branschen. Som resultat av detta är bettingsidan licensierad samt fullkomligt säker att använda.

Royal Panda är licenserade av Malta Gaming Authority men även av den tuffa regulatorn UK Gambling Commission. Som följd av detta måste bettingsidan följa extremt strikta regler för att kunna behålla sina licenser. Bägge dessa regeringskroppar har riktigt stränga regler och lagar när det kommer till gambling på nätet.

Sen har vi även sajtens egen säkerhet. Royal Panda gör sitt yttersta för att försäkra dig om att dina personliga samt finansiella data är fullkomligt säkra genom att använda den bästa SSL-krypteringen som finns tillgänglig på marknaden.

Betalningsalternativ

Som du säkert förväntar dig av Royal Panda finns det en hel del betalningsmetoder att välja mellan, för både insättningar och uttag. Som på de flesta bettingsidor sker alla insättningar direkt (förutom banköverföringar) så att du kommer igång med dina satsningar direkt. Metoderna som erbjuds är:

Metod Insättning Uttag
Visa / Visa Debit
MasterCard
Maestro
Skrill
Neteller
Paysafecard
Banköverföring
Trustly
iDebit
ecoPayz
Sofort

Skulle vi nämna en metod vi tycker saknas skulle det vara PayPal. Hur som helst passar alternativen som erbjuds de flesta. Värt att notera är att du inte kan ta del av några bonusar eller kampanjer om du gör insättningar via Neteller och Skrill.

Alla metoder är helt fria från avgifter och valutorna du kan använda på bettingsidan är följande: SEK, EUR, USD, GBP, BRL, CZK, MCN och PLN.

Uttag

Uttagstiderna hos Royal Panda är liknade de flesta bettingsidor på nätet. Och självklart, som vanligt, sker uttag via Neteller och Skrill direkt. Dock kan det ta lite längre tid om du begär ett uttag via kreditkort som VISA och MasterCard– dessa uttag tar mellan 1 till 5 bankdagar; och samma gäller banköverföringar. På alla metoder, förutom kreditkort, är minsta tillåtna uttag 100 kr och största 1,000,000 kr. Ha även i åtanke att om du gör ett uttag via kreditkort är minsta tillåtna uttag 100 kr och största är 500,000 kr.

Kundtjänst

En av de viktigaste sakerna på en bettingsida är hur bra deras kundtjänst är. Kundtjänsten hos Royal Panda är verkligen ett område de är stolta över – och med all rätt. Skulle du behöva komma i kontakt med kundtjänsten finns det ett par olika alternativ att välja mellan. Först av allt har du deras telefonsupport som du kontaktar på telefonnumret: +356 2778 0418. Vill du inte sitta i telefonkö kan du även välja att bli uppringd av en kundtjänstagent. Då skriver du bara in ditt namn, landskod, telefonnummer, ämne samt en kort beskrivning av ditt ärende. Är ditt ärende brådskande kan du även kontakta kundtjänsten via livechatten. Om ditt ärende inte är lika brådskande kan du skicka ett mejl till: [email protected], och även genom kontaktformuläret som du hittar i hjälpsektionen. Alla metoder är tillgängliga dygnet runt, 7 dagar i veckan 365 dagar om året.

När vi kontaktade kundtjänsten hos Royal Panda fann vi den snabb och högst professionell. Ärende via livechatten hanterades inom ett par minuter och lika så ärende genom telefonsupporten. När vi kontaktade dem via e-post tog det, generellt sätt, mellan 4 till 24 timmar att få svar. Agenterna vi kom i kontakt med var mycket professionella, hjälpfulla samt att vi fick hjälp med våra ärenden snabbt utan några problem.

Användarvänlighet

royal panda bonusroyal panda bonus

Startsidan hos Royal Panda kan vid första anblick se lite rörig och förvirrande ut. När man har bekantat sig med sajten märker man hur simpel men även hur bra deras interface är. Eftersom att sajten först och främst riktar sig mot online-casino måste du klicka på ”Sport” längst upp i mitten. När du kan se ”Hjälp”, ”Skapa konto nu” och ”Logga in” kan det inte bli lättare att komma igång. Där har du även möjlighet att få startsidan på olika vis så du kan se de kommande matcherna som du vill ha dem; Event View, Dashboard, Live Overview, Live Multiview, Live Calendar och Results. Här kan du då se alla kommande event men även alla live-event.

På vänster sida av skärmen väljer du sporterna du vill se. Klicka på listan för att se de mest populära sporterna men även populära turneringar och få de olika eventen sorterade efter länder. Under denna meny hittar du de olika sporterna men även andra marknader, även dessa är sorterade efter länder. Du kan också välja om du vill se live-event eller om du vill se kommande event. Om du inte kan hitta eventet du letar efter kan du söka i fältet uppe till vänster ovanför de mest populära sporterna.

Om du istället går till livebetting är designen fenomenal. Med en kalender på alla sporter som erbjuder livebetting kan du enkelt planera dina framtida satsningar.

Att navigera genom sporterna är superenkelt, speciellt när du fått kläm på hur sajten fungerar. Att komma i kontakt med kundtjänsten är även det riktigt enkelt. Du klickar bara på ”Hjälp” som du hittar längs med vänster sida. Då kommer du rakt in till en riktigt bra FAQ-sektion såväl som att du även kan komma i kontakt med kundtjänsten via livechatt, telefonsupport och e-post.

Mobil

Webbsidan som erbjuds hos Royal Panda är definitivt utvecklad för att konkurrera med de största bettingsidorna i branschen. Den är kompatibel med de vanligaste operativsystemen, som till exempel iOS, Android, Windows med mera. För att komma åt mobilversionen skriver du enkelt in www.royalpanda.com i din webbläsare och du kommer rakt in på mobilsajten. Du behöver alltså inte ladda ner någon applikation till din mobila enhet utan bettar direkt genom webbläsaren.

Mobilsajten har en väldigt simpel layout som är extremt enkel att navigera. Eftersom sajten är HTML5 responsive kommer du få exakt samma upplevelse på mobilen som du får på din dator. Som resultat är processen att lägga ett bet precis likadan på mobilversionen som på skrivbordsversionen.

På mobilversionen erbjuds ett grymt utbud av sport; och för att komma åt alla sporterna använder du bara slide-menyn som sträcker sig horisontellt över skärmen. Välj först vilken sport du vill spela på och skrolla ner till eventet du letar efter, klicka på oddset och slutligen ”lägg till i spelkupong”. Det kunde inte varit enklare.

Sajten är mycket användarvänlig, häpnadsväckande kampanjer och en grym användarupplevelse är perfekt när man bettar utanför hemmet.

Slutsats

Det finns egentligen inget dåligt att säga om bettingsidan Royal Panda. En sak som verkligen får sajten att sticka ut är deras livebettingsektion. Sajten ser vid första anblick lite rörig ut. Så fort man vant sig vid deras unika upplägg känner man snabbt av hur enkel den faktiskt är. Så väl som det är kundtjänsten fantastisk; och utöver detta har de även utvecklat en säkerhet som är på högsta nivå, därav kan du känna dig fullkomligt säker när du bettar hos Royal Panda. Välkomstbonusen som erbjuds av Royal Panda när du registrerar ditt konto är även den riktigt bra, med grymt schyssta villkor.

Finns där något vi skulle vilja anmärka på skulle det vara att oddsen inte är så konkurrenskraftiga som de borde varit. Det hade även varit härligt om man kunde spela på hästar. Hur som helst, detta är generellt sätt en riktigt imponerande produkt och om vi kollar framåt angående deras bettingsida kan vi bara se positiva saker.