Betting odds:

Ohmbet

Summering:

***OBS*** Ohmbet har ingen svensk licens!  Kika här för att se alla spelbolag som har svensk licens.

Spelbolaget:
4.0/5.0
För och nackdelar:
  • Enormt marknadsutbud
  • Konkurrenskraftiga odds
  • Bra mobilapplikation
  • Ingen livestreaming
  • Erbjuder inte PayPal
  • Enormt marknadsutbud
  • Konkurrenskraftiga odds
  • Bra mobilapplikation
  • Ingen livestreaming
  • Erbjuder inte PayPal
Vårt betyg:
4.0/5.0

Recension av Ohmbet

***OBS***

Ohmbet har ingen svensk licens!  Kika här för att se alla spelbolag som har svensk licens.

Om Ohmbet

Ohmbet lanserades i mitten av 2015 med målet att bli bäst på UFC betting, vilket de definitivt lyckats med. Med tanke på att de bara varit verksamma i tre år har de verkligen lyckats utveckla en högst konkurrenskraftig produkt. Sajten drivs av ett företag som heter Radon B.V och är licenserade i Curaçao som även är reglerade av Caribbean Financial Action Task Force” (CFATF). Detta förbund skapades med målet att skapa en säkrare spelmiljö för bettingsidor som är licenserade i Curaçao.

Ett plus med sajten är att de har kundtjänsten ”inhouse” vilket är till stor fördel då alla dina ärenden hanteras av direktanställda, högst dedikerade kundtjänstagenter. Detta i sin tur ger dig som spelare en bättre säkerhet än när kundtjänsten drivs av oengagerade ”callcenter”.

Marknadsutbud

Förutom att vara bäst på UFC betting är detta en bettingsida som erbjuder ett bra utbud av sport och andra marknader. Ohmbet erbjuder sina kunder betting på hela 35 olika sporter och event, vilket enligt branschstandard är riktigt bra. Varje månad hittar du 40.000 olika event i över 50 olika sporter.

Sporterna med huvudfokus hos Ohmbet är:

Fotboll Amerikansk Fotboll Basket Boxning MMA/UFC
Tennis Volleyboll Baseboll Ishockey Handboll

Du har även möjlighet att betta på följande sporter:

Golf Speedway Bordtennis Pesäpallo Beach Volleyboll
Nätboll Badminton Boule Lacrosse Trav
Motorsport Längdskidåkning Alpin Skidåkning Dart Cykel
Gaelisk Fotboll Rugby League Rugby Union Motorcykel NASCAR
Formel 1 Landhockey Surfing Snooker Schack

Utöver detta imponerande utbud har du även möjlighet att betta på olika eSport-event så som; Dota 2, Counster-Strike GO, StarCraft, StarCraft 2, Overwatch och FIFA. Detta är dock inte allt, du kan även betta på olika politiska event världen över; vilket land som lämnar EU först, vilket parti som vinner riksdagsvalet i Sverige, du kan till och med betta på vem som vinner presidentvalet i Ukraina.

Livebetting

Gillar du att betta på live-event är Ohmbet definitivt bettingsidan för dig. Med över 30.000 live-event varje månad är chansen att du missar något väldigt liten. Speciellt om du gillar att UFC betting, men de lägger även stort fokus på andra kampsporter som till exempel boxning.

Livebettingen kommer du åt genom att klicka på ”LIVE” högs upp till vänster i menyn. När du kommit in på sajtens livesektion får du alternativen; Eventvy, Översikt, Live multivy, Livekalender, Resultat och Statistik. Alla sporter som erbjuds hittar du i en lista längs med vänster sida på skärmen där de mest populära visas först följt av resterande. När du hittat sporten du vill betta på får du en matchgrafik med detaljerad statistik på till exempel farliga anfall, hörnor, antal kort med mera. Du får även odds på alla alternativ för det event du valt.

Det är inte bara på UFC betting liveoddset levererar utan du kan även betta live på andra sporter som till exempel fotboll, basket och tennis. Förutom saknaden av livestreaming flyter livebettingen på riktigt bra såväl som att den är grymt effektiv. Allt som allt är livebetting hos Ohmbet grymt, du kommer garanterat inte bli besviken.

Odds

Det spelar inge roll hur bra utbud bettingsidan än har, om de vill konkurrera i den tuffa spelbranschen måste de även erbjuda bäst odds. Om vi jämför oddsen hos Ohmbet med andra bettingsidor ser vi ganska snabbt att de ligger en bit över standard. Det är speciellt när det kommer till UFC betting och boxning som Ohmbet briljerar. De erbjuder även förhöjda odds och riskfria spel på alla UFC-galor.

Kollar vi på till exempel fotboll ligger RTP på runt 96% vilket är riktigt bra. Om vi istället kikar på UFC betting hamnar den på imponerande 97%, vilket kanske inte är så konstigt med tanke på att Ohmbet faktiskt är den bästa bettingsidan för er som vill betta på kampsport. När det kommer ishockey är det inte lika bra, där är RTP 93%.

Generellt sätt ligger oddsen faktiskt högt på de flesta sporter om vi jämför med andra spelbolag i branschen. Du hittar inte bäst odds på alla sporter men om vi ska vara riktigt ärliga erbjuder de riktigt bra odds på många av sporterna i deras utbud.

Ohmbet bonus

R&V gäller

Välkomstbonus

Som många andra bettingsidor erbjuder Ohmbet självklart en välkomstbonus till alla nya spelare. När du registrerar ett konto hos Ohmbet matchar de din insättning med 100% upp till 1500 kr vilket innebär att om du gör en insättning på 1500 kr har du alltså 3000 kr att betta med.

Bonusen ska omsättas 10 gånger på odds 1.90 eller högre. Vilket först kan kännas lite mycket, men om man tänker på att det endast är bonusbeloppet som ska omsättas och inte bonus + insatt belopp så är det väldigt rimliga krav. Du har även två hela månader (60 dagar) på dig att omsätta din bonus. Tänk även på att man inte får satsa mer än 1000 kr per spel, skulle man satsa mer än 1000 kr på en match eller ett event kommer bonusen att ogiltigförklaras.

Har du några frågor angående bonusen eller om du behöver hjälp kontaktar du enkelt kundtjänsten via livechatten eller på e-postadressen [email protected].

Lojalitetsbonusar

När man registrerar sig på en ny bettingsida är det alltid bra om de erbjuder varierande kampanjer med jämna mellanrum. Hos Ohmbet har du nästan alltid tillgång till olika lojalitetsbonusar. Det kan vara allt ifrån boostade odds till gratisspel men även lojalitetsbonusar utan insättningskrav. Se därför till att gå in med jämna mellanrum och kolla vilka kampanjer som erbjuds så att du inte missar något.

UFC odds-boost

Varje vecka erbjuds förhöjda odds på utvalda UFC matcher. Eftersom att Ohmbet är absolut störst på kampsport hittar du alltid bäst odds på UFC betting.

Säkerhet och regleringar

Ohmbet är för tillfället licenserade i Curaçao vilket innebär att du måste skatta på alla vinster du plockar ut från sajten. Dock finns det än inte något uppmärksammat fall där en spelare behövt skatta på sina vinster, trots detta bör man vara försiktig och alltid begära uttag till Skrill eller Neteller.

Många spelare tycker att bettingsidor som har sin licens i Curaçao är mindre säkra. Så är faktiskt inte fallet, i alla fall inte efter 2014 eftersom Curaçao då gick med i ett förbund som heter ”Caribbean Financial Action Task Force” (CFATF). Dessa arbetar för fullt med att förbättra säkerheten för dig som spelare och även för att skydda spelarna på ett bättre sätt.

Alla tjänster som erbjuds hos Ohmbet levereras av Betconstruct, ett brittiskt bolag som levererar olika spelplattformar åt spelbolag. Betconstruct är licenserade av Malta Gaming Authority vilket innebär att du är fullkomligt skyddad av regulatorn.

Sajten, som så många andra, använder en SSL-kryptering så att alla dina finansiella samt personliga data är fullkomligt skyddade. De kör även säkerhetskontroller på sina system med jämna mellanrum för att se till att du som spelare är skyddad.

Ohmbet gör även sitt allra bästa när det kommer till ansvarsfullt spelande. Om du som spelare har utvecklat ett spelproblem kan du begränsa din insättning till valfritt belopp per vecka eller månad. Du kan även pausa ditt konto valfri tid upp till 6 månader. Känner du att du framkallat ett spelproblem kan du kontakta Ohmbet på e-postadressen [email protected] för att komma fram till en lösning.

Betalningsalternativ

Hos Ohmbet kan du sköta dina betalningar med de vanligaste kreditkorten som VISA och MasterCard, men även med e-plånböcker som Neteller och Skrill. Alla insättningar sker direkt utan några kostnader. Här kommer en lista på alla betalningsmetoder som erbjuds hos Ohmbet:

Metod Insättning Uttag
Visa
MasterCard
Skrill
Neteller
Paysafecard
Bitcoin
ecoPayz

Uttag

Hos Ohmbet behandlas alla uttag enligt industristandard och sker inom 24 timmar. Alla uttagsmetoder hos Ohmbet är även helt kostnadsfria, vilket är en bra förmån du har som spelare. Det största beloppet du kan begära per utbetalning via kreditkort ligger på 500,000 och på resterande metoder hamnar det på 100,000 kr. När det kommer till minsta belopp varierar även där, väljer du Neteller eller kreditkort ligger det på 150 kr och resterande metoder är det 100 kr.

En vanlig fråga som ofta kommer upp när det gäller utbetalningar är hur lång tid det tar innan pengarna är på ditt konto. Det beror lite på vilken betalningsmetod du valt att använda dig av. Väljer du att använda ett kredit kort har du pengarna på kontot inom 1-3 bankdagar. Skulle du istället använda en e-plånbok tar det upp till 24 timmar, efter ditt uttag är godkänt, innan du har pengarna på kontot.

För tillfället kan du använda dig utav följande valutor hos Ohmbet: SEK, NOK, PLN, EUR, USD, DKK, CNY, RUB, TRY och RON.

Kundtjänst

Kundtjänsten är ett område som är viktigast att undersöka när man registrerar ett nytt konto på en bettingsida. Frågan är inte om du kommer stöta på ett problem utan snarare när. Då är det av största vikt att bettingsidan du registrerat dig på erbjuder bäst kundtjänst.

Hos Ohmbet kan du kontakta kundtjänsten via livechatt eller via e-post. Livechatten erbjuds på svenska och engelska dygnet runt av högst kompetenta agenter. Att komma i kontakt med livechatten hos Ohmbet var enkelt och smärtfritt. När vi kontaktade kundtjänsten via livechatt fick vi alla gånger svar inom 5 minuter och agenterna som hanterade våra ärenden var mycket professionella såväl som hjälpfulla.

Är ditt ärende inte lika brådskande kan du kontakta Ohmbet via e-post på ett par olika adresser; har du frågor kring bonusen eller kampanjen du nyss tog del av så kontaktar du dem enklast på [email protected]; har ett mer komplicerat ärende kontaktar du dem på [email protected]; och slutligen om du har frågor angående att verifiera ditt konto kontaktar du dem på [email protected]. Via e-post kan du förvänta dig ett svar inom 24 timmar, men oftast får du svar mycket snabbare än så.

Har du några anmärkningar eller kritik är alltid välkommen att skicka in dina åsikter till Ohmbet på e-postadressen [email protected].

Användarvänlighet

ohmbet bonusohmbet bonusAtt sajten erbjuds på 13 olika språk är helt klart ett tecken på att Ohmbet vill tillgodose sina kunder med en tjänst som är så bra som möjligt. Och självklart erbjuds både sajten och kundtjänsten på Svenska.

Längst ner på sidan har du tillgång till ett dedikerat statistikcenter där du hittar matchresultat på alla avslutade event. Matcherna är även indelade efter sport och sedan efter liga. För att göra denna funktion ännu bättre har du möjlighet att söka på gamla matcher. Detta ger dig möjligheten att analysera lagens/spelarens föregående prestationer och på så vis öka chansen till vinst.

När du väl registrerat dig och loggat in på sajten kan du få upplägget på sportsboken antingen som klassisk vy eller som modern vy. Detta alternativ hittar du under kugghjulet som du hittar längst upp i höger hörn. Den moderna versionen kan till en början verka lite rörig men faktum är att den är simpel att använda. Detta eftersom att du enkelt hittar alla sporter och andra marknader i en ”slide-meny” längst upp under huvudmenyn. Där skiftar du enkelt, till vänster bredvid ”Favoriter”, mellan live-event och prematch-event. När du väl klickat in på sporten du vill satsa på hittar du alla event listade efter land och liga.

Mobil

Att hålla jämn fart med konkurrenterna i branschen är inte den lättaste uppgiften. Det finns många faktorer att utvärdera innan man kan se hur bra en bettingsida faktiskt är. En av dessa är att erbjuda en mobilapp, vilket Ohmbet självklart gör. Appen laddar du enkelt ner från deras hemsida och den är kompatibel både med iOS och med Androidenheter.

Du kan även betta via webbläsaren i din mobil eller surfplatta. Där kommer du åt i stort sätt alla funktioner som du hittar i appen samt på skrivbordsversionen. Det spelar ingen roll vad du vill satsa på mobilversionen är i alla fall superenkel att använda. När du först kommer in på sajten får du kommande event sorterade efter sport, självklart med de populäraste sporterna först. Vill du se listan på alla sporter som erbjuds hos Ohmbet klickar du längst upp i vänster hörn där sporterna presenteras efter popularitet. Längst upp byter du enkelt mellan pre-match och livebetting. Vill du testa lyckan på annat vis kan du spana in deras casino-, livecasino- eller poker-sektion.

Slutsats

Med tanke på att Ohmbet bara varit verksamma i drygt tre år är sajten högst imponerande. Med ett grymt utbud på sport och andra marknader erbjuder dem en välutvecklad mobilversion såväl som en bra mobilapplikation. Trots att de lägger mest kraft på UFC betting är oddsen som presenteras riktigt konkurrenskraftiga. Utbudet på livebetting är enormt, främst på UFC betting men även på de andra sporterna som erbjuds. Deras kundtjänst är högst professionell och den är tillgänglig dygnet runt samt att de erbjuder flera olika alternativ för att komma i kontakt.

Om där är något att klaga på hos Ohmbet skulle det vara saknaden av livestreaming samt att erbjuda fler betalningsmetoder. Dock har du tillgång till en bra matchgrafik därav kan du fortfarande följa alla händelser i realtid. Utöver det är sajten mycket bra med många innovativa funktioner som till exempel att man kan få oddsen presenterade i en modern vy och i en klassisk vy.