Betting odds:

MansionBet

Hämta din bonus och betta nu!
Summering:

***OBS*** MansionBet har ingen svensk licens!  Kika här för att se alla spelbolag som har svensk licens.

www.mansionbet.com/se/sports/
Spelbolaget:
4.0/5.0
För och nackdelar:
  • Riktigt bra utbud av sport
  • Mycket konkurrenskraftiga odds
  • Innovativ spelteknik
  • Inte så många betalningsmetoder
  • Ingen livestream
  • Riktigt bra utbud av sport
  • Mycket konkurrenskraftiga odds
  • Innovativ spelteknik
  • Inte så många betalningsmetoder
  • Ingen livestream
Vårt betyg:
4.0/5.0

Recension av MansionBet

***OBS***

MansionBet har ingen svensk licens!  Kika här för att se alla spelbolag som har svensk licens.

Om MansionBet

När vi kikar på nya spelbolag på marknaden blir det inte mycket fräschare än MansionBets bettingsida. Detta är det nyaste tillägget till Mansion Groups redan väletablerade produkter och lanserades 2018. Men förutom att det är ett nytt tillägg kan spelarna luta sig tillbaks med all säkerhet eftersom varumärket Mansion har en lång historia av gambling på nätet.

Bettingsidan erbjuder en upplevelse i högsta klass för de lite mer kräsna spelarna. Sajten är väldigt stilfull, flott och elegant; och associerar sig med framgång och rikedom. Efter lanseringen i februari 2018 är detta en bettingsida som kan skryta med de senaste uppdateringarna när det kommer till spelteknik. Denna bettingsida är designad för framtiden och erbjuder den absolut bästa användarupplevelsen till alla sorters spelare. I denna recension av MansionBet kikar vi på om de kan stå upp till sitt glamorösa namn och dess teknologi.

Marknadsutbud

Med tanke på att denna bettingsida är så pass ny är detta sajten som erbjuder ett imponerande utbud av sport och andra marknader. Vilket i sin tur är perfekt för både svenskar och européer som gillar att betta på nätet. Från de mer populära sporterna som fotboll och tennis till de mindre populära som till exempel surfing, vattenpolo och cricket. Det finns över trettio olika sporter med livebetting och pre-match betting; du kan lägga singelbets, dubblar, ackumulatorer med mera.

Där finns tusentals marknader på till exempel fotboll, där kan du betta på de största turneringarna men även på de mindre ligorna – det som intresserar dig mest. Här kommer en sammanställning på alla sporter som erbjuds:

Fotboll Hästkapplöpning Virtuella sporter Tennis Basket
Aussie Rules Badminton Baseboll Beach Volleyboll Boxning
Cricket Cycling Darts Esport Amerikansk Fotboll
Gaelic Football Gaelic Hurling Golf Handboll Ishockey
MMA Motorsport Nätboll Poker Rugby League
Rugby Union Snooker & Pool Specialer Speedway Surfing
Tav Volleyboll Vattenpolo Pesäpallo

Såväl som dessa sporter har du även möjlighet att betta på virtuella sporter, inklusive fotboll, hästkapplöpning och greyhounds. Utöver detta kan du betta på olika eSport-event som till exempel Counter-Strike: GO ESL One; Dota 2 The International; League of Legends Oceanic League; Kign of Glory KPL (2) med mera. Det finns även en del specialer att satsa på vilka generellt sätt inkluderar politiska event i Europa, Game of Thrones och BBC Sports Personality.

Med tanke på att de är så pass nya på marknaden erbjuder dem så mycket som – om inte mer än – många av de större mer väletablerade spelbolagen.

Livebetting

Detta är ett område där MansionBet ser sig vara långt framför flera av konkurrenterna, speciellt när det kommer till livebetting på fotboll. MansionBet har lanserat både ActionBet och PulseBetting – men vad är detta?

ActionBet kan användas både på mobilen och på datorn, men bäst är det faktiskt på den mobila plattformen. När du följer ett livebet, med hjälp av specifika algoritmer kommer du erbjudas odds som triggats av en händelse i eventet du bettat på. Om till exempel Liverpool har övertaget på motståndarens sida kan du bli erbjuden odds på att Liverpool gör nästa mål. Detta ger dig en riktigt bra möjlighet att få så mycket ut av din betting som möjligt.

PulseBetting är troligtvis en av de mer innovativa och spännande funktionerna som integrerats i MansionBets livebetting. Pulse Betting ger dig möjligheten att välja från en lista av tillgängliga marknader – till exempel antal mål, kort och hörnor. Då kan du betta på antingen en (eller fler) att dessa event sker under den kommande minuten, fem minuter… etc. Med tanke på den korta tidsramen är oddsen extremt höga vilket kan ge dig riktigt bra avkastning på din satsning.

Livebettingen på denna sajt är utan tvekan en riktigt grym funktion. Den är full av funktioner som ger dig bäst odds, satsa på att laget vinner med handikapp, välj nästa spelare att göra mål eller vem som får rött kort. Det enda som är lite utav en besvikelse är deras livestreaming. Detta är en sak som MansionBet inte integrerat i sin mjukvara. Denna funktion, när den är introducerad, lär ta livebettingen till en helt ny nivå.

Odds

Oddsen hos MansionBet är faktiskt riktigt bra om man tänker på hur nya de faktiskt är i branschen. För att vara en nylanserad bettingsida är vi mycket imponerade av att de erbjuder bäst odds när vi jämför med andra nylanserade spelbolag. Om vi undersöker oddsen när det kommer till RTP (Return to Player) är de flesta utav marknaderna riktigt konkurrenskraftiga.

Hos MansionBet är oddsen riktigt höga på vissa specifika marknader som till exempel fotboll (med en RTP som pendlar mellan 92.88% – 94.09%; hästkapplöpning (med en RTP som pendlar mellan 93.01% – 93.99%) och Rugby (med en RTP som pendlar mellan 93.09% – 94.33%. Med dessa faktorer ser man enkelt att MansionBet är väldigt nära toppen med riktigt många marknader på fotboll, inklusive Premier League.

Om där finns något att klaga på hos MansionBet så är det faktiskt oddsen på tennis. Dock är de inte så dåliga om vi jämför med ett par andra spelbolag, i jämförelsen med de andra sporterna och marknaderna som erbjuds är detta faktiskt en liten besvikelse. Kollar vi på RTP för tennis hamnar den mellan 90.17% – 91.52%.

I det stora hela är detta bara en liten del hos MansionBet och de är definitivt konkurrenskraftiga med många av de bästa spelbolagen i branschen.

MansionBet bonus

R&V gäller

Välkomstbonus

Om du är en spelare som gillar schyssta välkomstbonusar, då är välkomstbonusen som erbjuds hon MansionBet en bonus för dig. När du registrerar dig kan du ta del av en matchbonus på 100% upp till 1000 kr när du skriver in koden MB50SE. Så om du gör en insättning på 1500 kr kommer du totalt att ha 2500 kr att betta med.

Och självklart kommer även denna bonus med ett par regler och villkor. Först av allt är minsta tillåtna insättning 100 kr för att kunna ta del av bonusen. Det största bonusbelopp som går att hämta är 1000 kr och du måste använda dig utav kampanjkoden. Bonusen plus insatt belopp måste även omsättas 6 gånger med minsta odds på 1.80 innan bonus eller några vinster kan tas ut. Det kommer även en del andra villkor med bonusen, så se till att läsa dem noga innan du tar del av denna välkomstbonus.

Lojalitetsbonusar

Som du säkert kan föreställa dig är det inte bara en välkomstbonus som attraherar när du ska registrera dig på en ny bettingsida, utan även variationen när det kommer till lojalitetsbonusar. Hos MansionBet kommer du garanterat inte att bli besviken då deras variation på bonusar och kampanjer är riktigt bra. Det är inte bara på sajten du kan ta del av bonusarna, utan du kommer även åt de genom din e-post. Här är en snabbtitt på vilka lojalitetsbonusar som erbjuds just nu, dock är detta bonusar som ändras med jämna mellanrum eftersom de är riktade mot de event som pågår för tillfället. Därav kan det vara bra att gå in och kika lite då och då för att se vilka erbjudanden som finns tillgängliga.

ManisonBets ACCA-klubb

Lägg din ACCA-favorit och MansionBet belönar dig med 50% av insatsen varje vecka i form av ett gratisspel – upp till 100 kr. Varje vecka får du en inbjudan till ACCA-klubben, acceptera meddelandet och lägg minst 200 kr på ett rakt flervalsspel med 5 eller fler val och ett sammanlagt odds på minst 4.00 så krediterar MansionBet ett gratisspel i form av ett flervalsspel nästkommande vecka.

MansionBet PulseBet kampanj

Om du provar på MansionBets pulsebet-funktion kommer du få ett gratisspel på 50 kr. Dock är detta erbjudande bara giltigt på vissa matcher – mest på fotbolls VM. Du kommer inte bara få riktigt bra odds utan även en bra belöning.

MasnionBet YourBet Kampanj

Om du deltar i MansionBet Cup är detta kampanjen som ger dig en extra boost. MasnionBet ger dig ett gratisspel på 50 kr för varje 3 YourBets du lägger på fotbolls VM under en enskild dag.

Säkerhet och regleringar

En av de största sakerna att tänka på när man öppnar ett konto hos ett nytt spelbolag på nätet är säkerheten men även deras regleringar. Du måste vara fullkomligt säker på att de har alla nödvändiga licenser för att på ett lagligt vis erbjuda sina tjänster i ditt land. Du måste även vara säker på att du kan lita på att spelbolaget hanterar dina pengar och all dina personliga data på rätt sätt.

Men det bästa utav allt är att du är fullkomligt säker hos MansionBet. Först av allt är de licenserade och reglerade av UK Gambling Commission. Vilket betyder att dina rättigheter såväl som dina data är fullkomligt säkra. UKGC försäkrar dig att MansionBet kommer erbjuda dig ett rättvist spelsystem och att bolaget vidtar de mest strikta bestämmelserna för att försäkra dig om att du inte kommer vara ett offer för fult spel. Och om du har något klagomål som MansionBet inte kan lösa finns där en tredje part som du då kan kontakta för vidare utredning. IBAS (Independent Betting Adjucation Service) är tillgänliga för medling mellan dig och spelbolaget för att plocka fram en rättvis lösning.

Utöver detta använder sajten sig av Thwate SSL, ett väldigt populärt SSL certifikat som ständigt växer. Denna gör att din uppkoppling till spelbolaget är fullkomligt säker och inget malware eller någon tredje part kan komma åt dina data. Kombinationen av dessa faktorer ser till att du har fullkomlig säkerhet hos MansionBets sportsbok.

Sajten promotar även ansvarsfullt spelande och har tagit alla steg för att hålla kontakt med sajter som har full koll på allt som har med ansvarsfullt spelande att göra. Som till exempel BeGambleAware, gamblingtherapy.org, GamCare och GamStop. Om du då känner att du eller någon i din närhet upplever ett spelproblem, har du tillgång till tredje parter som kan assistera dig på rätt vis.

Betalningsalternativ

När det kommer till insättningar och uttag får du inte speciellt många val. Med tanke på deras varierande utbud på sport och andra marknader är vi faktiskt lite besvikna på utbudet av tillgängliga betalningsmetoder. Här kommer en lista på alla metoder du kan använda dig av:

Payment Method Deposit Withdraw
Visa / Visa Debit
MasterCard
Maestro
PayPal
Trustly

På varje insättningsmetod är minsta insättningsgränsen 100 kr. Ha dock i åtanke att du bara kan hämta bonusar och kampanjer när du gör din insättning med kreditkort som Visa eller MasterCard. Maximala insättningen med kort och banköverföringar får inte heller överstiga 250,000 kr; hur som helst, med PayPal är den maximala insättningen 100,000 kr. Alla insättningar sker direkt så du kommer igång med bettingen så fort du gjort din insättning.

Uttag

När det kommer till uttag sker godkännandet av ditt uttag inom 48 timmar och vinsterna betalas ut med hjälp av den metod som du valt när du begärt ditt uttag. Uttag med PayPal sker normalt sätt inom en dag och uttag med kort kan ta en eller två dagar.

Enligt MansionBet har de ingen maxgräns på hur stort uttag du kan göra – dock när det handlar om casino vinster över 500,000 kr förbehåller dem sig rätten att betala ut vinsterna en gång per månad uppdelat på 3 – 4 månader. När det kommer till vinster från odds är maximalt uttagsbelopp 1,000,000 kr per dag.

Uttag hos MansionBet behandlas inom 48 timmar, dock sker detta endast om du har verifierat ditt konto. Förbered dig gärna på detta och läs igenom deras verifieringspolicy. Du bör även vara medveten på att du endast kan göra uttag till den metoden du gjort din insättning med. Du behöver också se till att du inte har några aktiva bonusar då du inte kan begära ett uttag förrän du mött omsättningskraven för bonusen.

För tillfället accepterar MansionBet följande valutor: SEK, EUR och GBP.

Kundtjänst

De betalningsmetoder som erbjuds hos MansionBet kan vara lite begränsade, men du har många sätt att komma i kontakt med deras kundtjänst. Kundtjänsten hos MansionBet är verkligen fenomenal.

Det finns ett par olika sätt för att komma i kontakt med agenterna. Den mest populära metoden, om du har ett brådskande ärende, är via livechatten. Normalt sätt svarar de väldigt snabbt. Dock måste du registrera ett konto för att komma åt den funktionen. Skulle du behöva komma i kontakt snabb och smidigt men hellre pratar med någon – eller om du inte är medlem på sajten, då kan du välja att kontakta MansionBets kundtjänst via telefon på gratisnumret 0200 – 88 01 56. Både telefonen och livechatten är bemannade mellan 10.00 – 02.00 så ha i åtanke att kundtjänsten inte är tillgänglig 24 timmar per dygn.

Om du har ett ärende som inte är brådskande kan du istället skicka ett mejl till kundtjänsten på [email protected]. Agenterna svarar vanligtvis inom 24 timmar, generellt sätt mycket snabbare, men det beror såklart på vad klockan är och hur upptagna de är för tillfället. Du kan även kontakta dem via Twitter: @mansionbet. Det spelar ingen roll vilken metod du väljer för att komma i kontakt med kundtjänsten, de är alltid mycket hjälpfulla, vänliga och högst professionella.

Användarvänlighet

MansionBetMansionBetAnvändarvänligheten hos MansionBet är på de flesta plan mycket bra. Först av allt ser sajten väldigt smart och sofistikerad ut, med den svarta bakgrunden och dess röda knappar. Upplägget är också väldigt simpelt jämfört med andra spelbolag som ofta kan se lite röriga ut.

Längst upp på sajten hittar du huvudmenyn där du får: Odds, Liveodds, Casino, Spel, Live-casino och Kampanjer. Längst upp till höger loggar du in, eller registrerar ett konto om du inte redan gjort det. När du väl loggat in och tagit dig till sportsektionen hittar du en annan meny precis under, där har du: Dagens evenemang, Resultat, Prisförbättringar, YourBet, Add2Bet, ActionBet, PulseBetting och Kontakta Oss. Bredvid menyn kan du välja hur du vill få dina odds presenterade samt att du har möjlighet att välja vilken tidszon du befinner dig i.

Längs med vänster sida har du menyn som ger dig alla sporter och andra marknader, där finns även en dropdown meny på alla sporter som erbjuds. Längst upp i denna meny hittar du sökfunktionen som enkelt tar dig till just det evenemang som du letar efter. Skrollar du ner en bit finner du: Spelregler, Regler och villkor, Statistik och Live-resultat.

Startsidan domineras av odds i realtid på matcher som är pågående eller kommande så att du hittar ditt event snabbt och enkelt. Kontaktinformationen finner du längst ner på sajten klart och tydligt.

Detta är en riktigt snygg bettingsida som även är väldigt enkel att navigera eftersom den inte är rörig samt att sajten har en bra sökfunktion. Om där finns något vi kan klaga på skulle det vara att göra hjälpsektionen enklare att hitta. Annars är detta en riktigt bra bettingsida som både ser bra ut och är grym att använda.

Mobilupplevelse

MansionBet må vara nya i branschen så för att hålla jämn fart med sina konkurrenter har de utvecklat en app till Android-enheter som är tillgänglig genom Google Play Store. Allt du behöver göra är att söka efter MansionBet i Play Store, tryck installera och nedladdningen startar. När den är installerad får du ut det mesta av YourBet, ActionBet och PulseBet när du är utanför hemmet. Du kan även ta fördel av välkomstbonusen genom appen. Dock är appen bara tillgänglig för Android-enheter så om du har en iOS eller någon annan telefon måste du besöka sajten genom din webbläsare.

Upplevelsen hos MansionBet genom din mobil är precis lika bra som från din dator. Faktum är att när det kommer till PulsBet och ActionBet är det ännu bättre. Sajten är enkel att navigera med hjälpfulla menyer. Du lokaliserar dina satsningar och marknader mycket enkelt. Kassan är även den enkel att komma åt och du kontaktinformationen har du tillgänglig med ett klick.

Självklart hade det varit bättre om MansionBet erbjöd en app för alla enheter. I vilket fall är det som erbjuds för tillfället riktigt bra. Det spelar ingen roll om du spelar via appen eller via webbläsaren, du kommer i båda fall få en riktigt bra upplevelse.

Slutsats

MansionBet må vara ny i branschen, och om vi ska vara ärliga konkurrerar dem riktigt bra med de största spelbolag på nätet, de är minst lika bra – om inte bättre än många av deras största konkurrenter. Med konkurrenskraftiga odds på nästan alla marknader, fenomenal livebetting, och med PulseBet och ActionBet tar dem betting till en helt ny nivå.

Hur som helst finns där ett par områden som kan förbättras. Först av allt hade det varit skönt med livestreaming. Och vi föredrar såklart en kundtjänst som är tillgänglig dygnet runt. Men även att där fattas ett par betalningsmetoder. Men allt som allt, med alla fantastiska kampanjer är denna fräscha bettingsida definitivt värd att testa och lär bara bli bättre och bättre.