Betting odds:

Bet On Aces

Hämta din bonus och betta nu!
Summering:

***OBS*** Bet on Aces har ingen svensk licens!  Kika här för att se alla spelbolag som har svensk licens.

www.betonaces.com
Spelbolaget:
4.5/5.0
För och nackdelar:
  • Enormt utbud av sport
  • Lättanvänd sajt
  • Konkurrenskraftiga odds
  • Ingen livestreaming
  • Inte så många insättningsmetoder
  • Enormt utbud av sport
  • Lättanvänd sajt
  • Konkurrenskraftiga odds
  • Ingen livestreaming
  • Inte så många insättningsmetoder
Vårt betyg:
4.5/5.0

Bet On Aces recension

***OBS***

Bet on Aces har ingen svensk licens!  Kika här för att se alla spelbolag som har svensk licens.

Om Bet On Aces

Bet On Aces är en nylanserad bettingsida som slog sig in på marknaden i maj 2018 med mål att erbjuda den bästa spelupplevelsen för storspelare. Bettingsidan är grundad för att ge spelarna ett enkelt användande, höga odds och härliga kampanjer. Sajten är dock inte bara anpassad för storspelare utan även för de spelare som bettar för nöjets skull.

Att slå sig in i spelbranschen är inte det enklaste, för att ha en chans att konkurrera med det tuffa motståndet krävs det att sajten är enkel att använda, att de erbjuder höga odds samt att de tillgodoser sina spelare med bra kampanjer. Bet On Aces har utvecklat en bettingsida med riktigt många användbara funktioner.

Företaget som ligger bakom sajten heter Radon B.V och har många års erfarenhet inom spelbranschen. Spelbolaget är registrerat i Curacao och håller även sin spellicens från Curacao. Med tanke på att Curacao inte är medlem i EU/EES finns det en risk att spelare kan behöva skatta på vinsterna som plockas ut från Bet On Aces, än finns det dock inget registrerat fall där en spelare tvingats skatta på sina vinster.

Marknadsutbud

Hos Bet On Aces har du möjlighet att satsa på över 30,000 olika event varje månad, med varierande marknader och riktigt bra odds. Deras utbud av sport är verkligen enormt och de har över 40 olika sporter i sitt utbud. Självklart har du möjlighet att satsa på de mest populära sporterna så som fotboll, tennis och basket

Här kommer en lista på alla sporter som erbjuds hos Bet On Aces:

Fotboll Tennis Basket Ishockey Handboll
Hundkapplöpning Bordtennis Politik Beachvolleyboll Volleyboll
Amerikansk Fotboll Australisk Fotboll Rugby League Rugby Union Gaelisk Fotboll
Dart Golf Vattenpolo Surfing Baseboll
Cykel MMA/UFC Trav Cricket Futsal
NASCAR Formel 1 Motorsport Speedway Motorcykel
Snooker Schack Boboll Längdskidåkning Alpin Skidåkning
Petanque Lacrosse Nätboll

Alternativen är många, detta är dock inte allt, hos Bet On Aces har du även möjlighet att satsa på flertalet virtuella sporter så som; Virtuell Fotboll, Virtuella Greyhounds, Virtuell Galopp, Virtuell Tennis och Virtuell Cykel. Utöver detta kan du satsa på olika politiska event, annan underhållning som till exempel TV-program och TV-serier. Självklart kan du även satsa på olika esport-event inklusive Counter-Strike: GO, Dota2, League of Legends, Heroes of the storm, StarCraft och StarCraft 2.

Livebetting

Om du gillar att spelar på pågående matcher är detta sajten för dig, en välutvecklad plattform för livebetting är precis vad som erbjuds hos Bet On Aces. Alternativen som erbjuds är något alldeles extra, med över 30,000 olika live-event varje månad lär du ej bli besviken. Hos Bet On Aces heter det inte livebetting utan istället ”In-play”.

När du klickat på In-play presenteras först och främst de mest populära eventen och du har alltid tillgång till alla sporter längs med vänster sida. När du hittat eventet du vill spela på kan du enkelt hitta rätt marknad eftersom att deras välutvecklade plattform låter dig sortera alla alternativen i fyra olika menyval. Valen som ges är Alla, Matchodds, Totals och Handikapp.

Längst upp under huvudmenyn har du fyra olika menyval; Översikt, Händelsens Utsikt, Multi-Läge och Kalender. Under valet ”Översikt” listas alla sporter där In-play erbjuds och när du klickar på någon av sporterna är de såklart sorterade efter ligorna sporten erbjuder. Klickar du på nästa val ”Händelsens Utsikt” presenteras matchstatistiken längst upp följt av alla marknader för det specifika eventet. Under ”Multi-Läge”, som är en imponerande funktion, har du möjlighet att lägga till flera olika val så du enkelt kan planera dina val om du till exempel siktar på en flervalskupong. Slutligen har vi ”Kalender” som visar alla kommande event en vecka framåt.

Odds

Att erbjuda bäst odds på alla sporter är näst intill omöjligt, det skulle mest troligt sluta i att spelbolaget gick i konkurs. Hur som helst är oddsen som erbjuds hos Bet On Aces några av spelbranschens bästa och är även en av sakerna som detta spelbolag valt att lägga mycket energi på. Fotboll är som hos de flesta spelbolag huvudfokus, det är också där Bet On Aces erbjuder bäst odds.

Förutom att erbjuda riktigt bra odds på de flesta sporter har Bet On Aces även riktigt bra odds på näst in till allt som kan ske under en match. Till exempel totalt antal hörnor eller totalt antal mål som görs under matchen. Om man så vill kan man till och med satsa på hur många mål som görs under de första 15 minuterna eller under första/andra halvlek, alternativen är oändliga.

Bet On Aces bonus

R&V gäller

Välkomstbonus

Som hos alla andra bettingsidor erbjuder Bet On Aces också en välkomstbonus till alla nya kunder. När du gör din första insättning på minst 100 kr hos Bet on Aces får du 300 kr att spela för. Bonusen hämtar du enkelt genom att registrera ett nytt konto, gör din insättning på minst 100 kr. När du väl gjort din insättning kommer bonusen krediteras automatiskt till ditt konto om du valt att ta del av den.

Självklart är bonusen inte helt villkorslös, att tänka på innan man tar del av bonusen är att spel på tennis inte räknas till omsättningskraven. Utöver detta ska bonus plus insatt belopp omsättas 16 gånger inom loppet av 7 dagar på odds högre än 2.00. Det finns även tak på hur mycket du kan vinna om du hämtat bonusen, alla vinster över 20,000 kr kommer dras av i samband med att du begär ett uttag.

Lojalitetsbonusar

Vinn en iPhone X

I slutet av varje månad lottar Bet On Aces ut en iPhone X till en lycklig vinnare. När du väl registrerat ett konto hos Bet On Aces deltar du enkelt i kampanjen när du gör din insättning på 200 kr. För varje 200 kr du omsätter får du en lott, man kan alltså plocka hem hur många lotter som helst och då öka sina chanser att vinna.

Denna bonus kommer heller inte villkorslös utan den ska omsättas 7 gånger inom 14 dagar på odds 2.00 eller högre. Att notera är att spelare som redan har ett konto kan ta del av denna kampanj.

Säkerhet och regleringar

Att erbjuda säkerhet på nätet är A och O när det kommer till bettingsidor. Att lita på att sajten följer alla lagar och förordningar som krävs är inte alltid så enkelt. För att både dina pengar och din personliga information ska vara fullkomligt säkra krävs det att sajten använder sig av den bästa SSL-krypteringen som finns tillgänglig. Detta är något som Bet On Aces tar på fullaste allvar och använder inte bara SSL-kryptering som säkerhet, utan de kör även regelbundna kontroller för att försäkra dig som spelare att all din information samt att dina pengar är säkrade från tredjeparter.

Bet On Aces håller för närvarande sin spellicens från Curacao, där de också har sitt huvudkontor. Att tänka på när det gäller bettingsidor som är registrerade i Curacao är att man enligt lag är skyldig att skatta på sina vinster. Dock finns det ännu inget registrerat fall där en spelare tvingats skatta på sina vinster.

När det kommer till ansvarsfullt spelande tar Bet On Aces till de verktyg som rekommenderas för att skydda sina spelare från att framkalla ett eventuellt spelproblem. Denna bettingsida baserar ansvarsfullt spelande på tre principer: spelarens säkerhet, spelets säkerhet (inklusive skydd för spelproblem) samt att de även samarbetar med olika forskningsinstitut, föreningar och behandlingsinstitut för att erbjuda en säker och pålitlig miljö för alla sina spelare.

Betalningsalternativ

Att en bettingsida i dagens läge ska erbjuda många betalningsmetoder är nästan en självklarhet. Hos Bet On Aces sköter du enkelt dina insättningar och uttag med kreditkort som VISA och MasterCard, men även e-plånböcker som Neteller och Skrill. Här kommer en lista på alla betalningsmetoder man kan använda hos Bet On Aces:

Metod Insättning Uttag
Visa / Visa Debit
MasterCard
Maestro
Skrill
Neteller
Paysafecard
Banköverföring

Uttag

När vi väl spelat på en match och vunnit vill vi såklart ta ut våra pengar. Frågan är då hur lång tid bettingsidan tar för att hantera dina uttag. Tiden innan ditt uttag har blivit godkänt hos Bet On Aces  varierar mellan 24 – 48 timmar och gäller alla uttagsmetoder. När du begär uttag via e-plånböcker skickas pengarna inom 24 timmar. Om du istället begär ett uttag via och när du begär uttag via kreditkort eller banköverföring tar det mellan 3 – 5 bankdagar. Du får alltid en bekräftelse via e-post så fort ditt uttag blivit godkänt. Alla uttag hos Bet On Aces är även helt kostnadsfria och det största uttaget som tillåts ligger på 100,000 kr per månad.

Valutorna som för tillfället accepteras hos Bet On Aces är: SEK, EUR, USD, GBP, BRL, CAD och NOK.

Kundtjänst

Kundtjänsten som Bet On Aces erbjuder ligger i klass med de bästa aktörerna på marknaden. Du möts av trevliga och högst kompetenta agenter som tar alla ärenden på största allvar. Bet On Aces kundtjänst är tillgänglig 24 timmar per dygn 7 dagar i veckan så att du som spelare alltid har tillgång till hjälpen när det behövs som mest. Skulle du behöva kontakta kundtjänsten hos Bet On Aces har du som hos de flesta spelbolag tre olika vis att kontakta dem;

Låt oss börja med det vanligaste alternativet, livechatt. När vi kontaktade kundtjänsten hos Bet On Aces via livechatten fick vi, i de flesta fall, svar inom 5 minuter. Agenterna som hanterade våra ärenden var högst professionella såväl som att de var väldigt kompetenta och kunniga. För att kontakta Bet On Aces via livechatten klickar du bara på chattbubblan som alltid finns nere i högra hörnet.

Skulle du hellre vilja prata med någon kan du ringa till sajtens huvudkontor på telefonnumret +1-702-605-4859, ha i åtanke att detta är ett internationellt nummer och att kostnader kan tillkomma. När vi testade telefonsupporten hos Bet On Aces fick vi vänta på svar i cirka 15 minuter, detta kan dock variera beroende på hur många som ringer.

Sist men inte minst, om ditt ärende inte är lika brådskande, kan du kontakta Bet On Aces via e-postadressen [email protected]. Svarstiden via e-post kan även den variera lite grann, men vi fick i alla fall svar inom 24 timmar. Vissa gånger till och med inom 20 minuter, vilket är riktigt imponerande av en bettingsida som är så pass ny på marknaden.

Användarvänlighet

bet on aces bonusbet on aces bonusDetta är definitivt en bettingsida som siktar på framtiden, med grymma funktioner är detta sajten som tar bettingen till en helt ny nivå. Att de inte snålat på designen och dess funktioner är något som framgår tydligt.

När du klickar dig in på odds-sektionen märker du direkt hur mycket tid de faktiskt lagt på att skapa ett enkelt användande. Sajten ser verkligen välsorterad ut med en bakgrund av svart och grått tillsammans med de röda detaljerna. All information är lätt tillgänglig tack vare att man radat upp informationen i fyra spalter:

Första spalten: Här hittar du alla sporter, först de mest populära och därefter från A-Z.

Andra spalten: Här finns alla event under sporten du valt.

Tredje spalten: Här ser vi alla alternativ under det specifika eventet du valt.

Fjärde spalten: Här hittar du din spelkupong som inkluderar alla öppna spel samt event som du lägger till för att se möjlig vinst på din satsning.

Bet On Aces har även lagt till en funktion som ger dig möjlighet att lägga till favoritval i en lista för att göra din betting ännu smidigare. En annan funktion som gör ditt användande enkelt är ”Dagens händelser”, vilken ger dig möjlighet att lista alla dagens event för att enkelt få en överblick

Mobil

För tillfället erbjuder Bet On Aces ingen mobilapp, dock är deras mobilanpassade hemsida helt fenomenal. Här har du tillgång till nästan alla funktioner du kommer åt via datorn, fördelen att betta via telefonen är att man kan göra det när man är på väg. Säg att en match är igång när du är påväg hem från jobbet, laget du satsat på ligger under i halvlek och du funderar på att stänga ditt spel, det är precis här en välutvecklad mobilversion är på sin rätta plats. Du kommer enkelt åt livechatten via din telefon på exakt samma vis som du gör via datorn, längst ner i höger hörn.

Slutsats

Som nytillskott i betting-världen har Bet On Aces verkligen gjort ett imponerande avtryck med sitt breda marknadsutbud och sina innovativa funktioner. Det har ingen betydelse om du bettar hemma från soffan eller på väg till jobbet, upplevelsen hos Bet On Aces är densamma på mobilen som den är på datorn. Kundtjänsten är högst professionell och finns tillgänglig dygnet runt 7 dagar i veckan. Agenterna som hanterar dina ärenden är även mycket vänliga och hjälpfulla.

Om det är något vi tycker saknas hos Bet On Aces är det insättningsmetoden Trustly, samt att erbjuda lite bättre odds på basket och tennis. Utöver detta är bettingsidan fenomenal med tanke på den korta tiden de varit online.