Betting odds:

Bet-at-Home

Hämta din bonus och betta nu!
Summering:

***OBS*** Bet-a-Home har ingen svensk licens!  Kika här för att se alla spelbolag som har svensk licens.

www.bet-at-home.com/sv
Spelbolaget:
4.0/5.0
För och nackdelar:
  • Bra variation av sport
  • Grym In-Play betting
  • Många Kampanjer
  • Avgifter på Uttag
  • Ingen livestream
  • Bra variation av sport
  • Grym In-Play betting
  • Många Kampanjer
  • Avgifter på Uttag
  • Ingen livestream
Vårt betyg:
4.0/5.0

Recension av Bet-at-Home

***OBS***

Bet-a-Home har ingen svensk licens!  Kika här för att se alla spelbolag som har svensk licens.

Om Bet-at-Home

Bet-at-Home grundades 1999 i Wels, norra Österrike, av Jochen Dickinger och Franz Omer och gick online år 2000. I december 2004 blev detta europeiska bettingbolaget listat på Frankfurts aktiemarknad. De har nu kontor i Tyskland, Österrike, Malta och Gibraltar, och genom deras Maltesiska företag är det licensierat för sportsbetting, online casino och poker. Denna sportsbok är riktigt populär över hela Europa, speciellt i Centraleuropa och erbjuder sina tjänster till runt 4.8 miljoner spelare. Sajten är tillgänglig på 11 olika språk och har upp emot 300 högst kvalificerade anställda. I denna recension av Bet-at-Home kommer vi kika på vad som fått denna bookmaker att slå genom hela Europa.

Marknadsutbud

Där finns ett stort utbud av sport såväl som andra marknader som du kan betta på hos Bet-at-Home. Deras produktutbud innehåller de mest självklara europeiska sporterna, från fotboll, till de mindre kända till exempel bandy. Detta är ett spelbolag som har huvudfokus i Centraleuropa, med spelare från Polen, Tyskland, Slovakien och Tjeckien. Detta reflekterar verkligen deras marknadsval, de sticker inte bara ut på fotboll, utan även på basket, handboll och volleyboll. Totalt erbjuder dem 25 olika sporter med över 7,000 satsningar om dagen. Sporterna med huvudfokus är:

Fotboll Tennis Basket Handboll Volleyboll
Ishockey Dart Rugby Boxning Cykel

De erbjuder även andra sporter, så som:

Backhoppning Biathlon Längdskidåkning Amerikansk Fotboll
Baseboll Motorsport Beach Volleyboll Aussie Rules
Kampsporter Pingis Bandy Innebandy
Futsal VattenPolo Snooker Bowls
Badminton Cricket Golf

De erbjuder även satsningar på olika eSport-event, så som: Counter-Strike; League of Legends; Dota 2; PUBG; Overwatch och StarCraft II. Du kan också lägga satsningar på olika politiska event och sociala event till exempel frågot i Game of Thrones: Vem dödar Cersei Lannister. Överlag erbjuds en drös av olika sporter och andra marknader, det spelar ingen roll var du är ifrån, vilken typ av satsning du letar efter: även om det är satsningar på fotboll i Champions League eller betting på när man kommer landa på Mars, här hittar du garanterat ett bet som passar just dig.

Livebetting

Detta är definitivt en kategori där Bet-at-Home ska få poäng för en hygglig marknad. Det är förvånansvärt enkelt att komma åt livebetting från sportsbetting, och där finns ett imponerande utbud på många sporter. Allt du behöver göra är att klicka på fliken live betting på startsidan och du kommer få en komplett meny av alternativ att välja från.

Det är inte bara på de självklara marknaderna fotboll och tennis du finner ett imponerande utbud, du hittar även andra sporter. Du kan också spela live på andra marknader som till exempel handboll, dart, rugby till och med pingis. Utöver det, finns även möjlighet att betta live på eSport-event som League of Legends för er som gillar det.

Som en adderad bonus, erbjuder även Bet-at-Home kombisatsningar och multi livebets, vilket gör din upplevelse på in-play betting ännu bättre. När det kommer till live, in-play betting måste denna vara en av de absolut bästa i branschen med ett enormt utbud som enkelt slår många av sina konkurrenter. Hur som helst trots dessa alternativ på livebetting, är där fortfarande ingen möjlighet till livestreaming.

Odds

Oddsen som presenteras hos Bet-at-Home fås oftast i decimalformat, vilket är favoriserat av många centraleuropeiska bettingsidor. Det finns fortfarande spelare som inte använder sig av decimalformatet, det är faktiskt ett mycket enklare vis för att räkna ut möjliga vinster.

Fast att det inte alltid är synligt på sökmotorer där du jämför odds, är oddsen som erbjuds mycket konkurrenskraftiga. Här kommer du hitta schyssta odds på en bred variation av alla de populäraste sporterna, och dem alla är superenkla att hitta. Detta är en annan kategori som gör sportsboken väldigt användbar.

Bet-at-Home bonus

R&V gäller

Välkomstbonus

När du registrerar dig på Bet-at-Home erbjuder dem en bra välkomstbonus, vilket är en 50% matchbonus upp till 500 kr. Sajten marknadsför 500 kr på sport, dock om du vill åt hela beloppet krävs det att du sätter inte minst 1000 kr. Så bli inte lurad och tro att det är 500 kr bonus utan insättningskrav. För att ta del av bonusen registrerar du bara ett konto, klickar på ’Lös in Bonus’ under ’Mitt Konto’ därefter skriver du in bonuskoden ’FIRST’ så kommer de kreditera dig 50% av beloppet du satt in på ditt spelkonto.

Innan du tar del av bonusen bör du se till att du förstår villkoren som kommer med bonusen. Du måste aktivera den inom 90 dagar från det att du mottagit den, sen måste du även spela igenom bonusen tillsammans med insatt belopp fyra gånger med ett minsta odds på 1.70 innan du kan ta ut några pengar. Så om du sätter in 1000 kr måste du spela igenom 6000 kr (1000 kr insats + 500 kr bonus) x 4 innan du gör ett uttag.

När det kommer till oddsbonusar är detta ett hyggligt erbjudande om man jämför med andra, dock måste man jobba lite för pengarna.

Dagens Vinnare

Bet-at-Home har en kampanj där dem lottar ut 500 kr varje dag till en slumpmässigt utvald kund. Men om den utvalda kunden inte loggar in den dagen adderas ytterligare 500 kr till vinsten, och så fortsätter det. Detta kan pågå upp till över 10,000 kr om de utvalda kunderna inte loggar in och hämtar pengarna. Med denna kampanj får du alltså – bara för att logga in.

Send Me Sixty

Ytterligare en kampanj som delar ut pengar slumpmässigt, den heter Send Me Sixty. Bet-at-Home skickar ut 600 kr varje dag via SMS. För att få chansen till gratis pengar är allt du behöver göra att registrera ditt mobilnummer på hemsidan, då är du automatiskt med i tävlingen. Då kan just du vara den spelaren som får 600 kr skickat till din telefon.

Betmastercup

Detta är kampanjen för de spelare som har mest kunskap i bettingvärlden. I början av varje månad drar kampanjen Betmaster Cup igång och du som kund kan automatiskt delta. Varje spel som genererar vinst gör att du stiger i placering på väg mot toppen, desto högre odds på din vinst, ju mer poäng genereras på ditt konto. Om du hamnar topp 3 på prispallen blir du belönad med en betting-voucher.

Säkerhet och Regleringar

Som du säkert kan föreställa dig, är Bet-at-Home licensierade över många länder i Europa. De har licenser från Malta Gaming Authority. Utöver det har de även blivit licensierade i Tyskland av Ministy of the Interior of Schleswig-Holstein. De är också licensierade av den strängaste regulatorn i branschen, UK Gambling Commission, även den irländska regeringen har licensierat dem för sportsbetting. Därav är de licensierade fullt ut. De har också fått certifikat utfärdat av ESSA, European Sports Security Association, vilken än en gång innebär en bra säkerhet, så väl som European Gaming and Betting Association, German Sports Betting Association och Austrian Association for Betting and Gambling. Utöver dessa imponerande certifikat tar det ansvarsfullt spelande på största allvar. Dessa regeringskroppar ser till att siten behandlar dig rättvist korrekt och ärligt.

Såväl som att de är fullt tillmötesgående, utger Bet-at-Home även att de använder SSL säkerhet för att skydda sina kunders information. Bet-at-Home använder 128-bitars SSL krypteringsteknologi, vilken har stöd från Mozilla Firefox, Google Chrome, och Microsofts Internet Explorer. Alla tillgängliga betalningsmetoder erbjuder deras egna säkerhetsåtgärder, så du kan vara säker på att all din information samt att dina pengar är säkra hos Bet-at-Home.

Andra säkerhetsåtgärder Bet-at-Home använder sig av för att garantera säkerheten är:

► Vulnerability scans – kvartalsvis av PCI-DSS godkända leverantörer samt interna genomgångar kvartalsvis.

► Åriga penetreringstester utförda av tredje part.

► Produktionsskydd på utvecklingen av företaget IDS/IPS systems.

► HTTPS säkerhet gällande integritet och konfidentialitet av kunders interface.

► Användning av ett centralbaserat anti-virus system.

► Övervakning av centraliserade logger från SIEM (Security Information Event Management) system.

► Säkerhetskontroller på olika områden (användarkonton, disaster recovery, backup/återställning, brandväggs/router konfigurationer, data klassifikation och anti-virus).

► ISO/IEC 27001 certifierade leverantörer av data center.

Betalningsalternativ

Hos Bet-at-Home finns det många betalningsalternativ att välja mellan, med vilka du kan göra dina insättningar och uttag. Alla metoder för insättningar sker direkt, förutom banköverföringar; så fort du gjort en insättning är du redo för att lägga dina satsningar. För tillfället kan du använda följande metoder för insättningar och uttag:

 Metod Insättning Uttag
Visa/Visa Debit
MasterCard
Neteller
Skrill 1-Tap
Skrill
Paysafecard
Entropay
PayPal
Switch
Banköverföring

Uttag

När det kommer till uttag är det lite mer begränsat och alla metoder har olika avgifter och begränsningar. Om vi undersöker tidsramarna för uttag, varierar de beroende på vilken metod du väljer att använda. Om du gör ett uttag med kredit- och debetkort, kan det ta mellan 3 till 5 dagar, men om du väljer att göra uttag via e-plånböcker är dessa transaktioner oftast genomförda inom 24 timmar. Ingen av dessa metoder kommer med några som helst avgifter och låter dig betala i SEK, DKK, EUR, PLN, USD, RON, GBP, CZK och CHF. För svenska kunder är minsta och maximala uttag följande:

Metod Min. uttag Max. Uttag Avgift
Banköverföring 0 0 3 uttag är per månad är gratis, 50 kr efter det.
Skrill 80 kr 60,000 kr 2 uttag är per månad är gratis, 50 kr efter det.
Credit Cards 100 kr 50,000 kr 0
Neteller 100 kr 100,000 kr 0
PayPal 500 kr 50,000 kr 0
Trustly 100 kr Ingen 3 uttag är per månad är gratis, 50 kr efter det.
Paysafecard 100 kr 50,000 kr 0

Notera att Bet-at-Home förbehåller sig rätten att göra alla utbetalningar i Euro.

Kundtjänst

Kundtjänsten som erbjuds hos Bet-at-Home är fantastisk. Hjälp-fliken är enkel att använda och ger dig snabb åtkomst till hjälp. Om du klickar på hjälp-fliken kommer ett kontaktformulär fram där du kan skriva vilken typ av fråga du har och ge lite snabba detaljer. Bet-at-Home kommer sen att kontakta dig för vidare assistans. I denna flik kan du ställa en vanlig fråga,  ge beröm – eller kritik, du kan även rapportera ett tekniskt fel. Det finns också en användbar FAQ sektion till ditt förfogande.

Skulle du behöva snabbare hjälp finns där också andra sätt att komma i kontakt. Skulle du vilja kan du använda livechatten eller ringa till kontoret på Malta med numret +356 2010 2510. Du har även möjlighet att faxa dem på +356 2010 2590 eller skicka ett mejl till [email protected]. Du kan till och med skriva ett traditionellt brev till dem om det passar bättre.

Agenterna är mycket vänliga och hjälpfulla och gav en mycket bra service. Detta är en definitivt en grym kundtjänstavdelning!

Användarvänlighet

bet-at-homebet-at-homeStartsidan hos Bet-at-Home är väldigt enkel, vilket nödvändigtvis inte behöver vara dåligt. Den laddar snabbt, är enkel att använda och simpel att navigera. Allt du letar efter hittar du på förstasidan eftersom siten är intuitiv. Alla tillgängliga sporter är listade på vänster sida så fort du klickat på kategorin ’Sport’.

All information du behöver är lättillgänglig så fort du kommer in på sajten, du kan också undersöka vilka metoder som erbjuds för insättningar och uttag innan du valt att registrera dig. Sajten ger dig även snabb och enkel tillgång till deras sociala media. Det finns också en nyhetssida för att ge dig alla sportnyheter du behöver ha koll på för framtida event. Sajten är lätt för ögat, med dem lugna färgerna har deras designers bevarat grafiken på lägsta nivå för att du ej ska bli distraherad. När vi pratar om användning och funktionalitet överlag, är detta ett mycket bra interface

Mobilupplevelse

Om du vill ta dig an upplevelsen hos Bet-at-Home när du är på väg har dem en riktigt bra applikation för mobila enheter, för Android och iOS-användare. Mobilsajten fungerar på ett liknande sätt som den gör på skrivbordsversionen. Den är enkel att navigera, erbjuder ett imponerande utbud av in-play streaming och ger dig rätt upplevelse av Bet-at-Home när du inte är hemma.

Slutsats

Bet-at-Home är en fantastisk bettingsida med ett grymt utbud av sport och andra marknader, även om de inte erbjuder hästkapplöpning, vilken är ganska konstigt. Bettingen på fotboll är riktigt grym. Även när det gäller odds konkurrerar de bra och ger dig möjligheten att satsa på ett par event som är riktigt unika. De har en fantastisk kundtjänst och insättningsmetoderna är både många såväl som att de är snabba. Utöver detta är de reglerade av de största regeringskropparna i branschen. Detta är en mycket imponerande bettingsida och fast än att de inte har huvudfokus på Sverige är den fortfarande väldigt konkurrenskraftig med allt som erbjuds.