Att välja bettingsidor som är bäst för nybörjare

Är du nybörjare i bettingvärlden? Då kan det ofta vara lite skrämmande när du börjar gräva bland alla bettingsidor. På grund av de olika aspekterna du hittar inom sportsbetting bör du se till att du vet vad du gör innan du sätter igång. Du satsar ju bokstavligt talat dina egna pengar, därför måste du se till att du sätter dig själv i den bästa möjliga positionen.

Eftersom du faktiskt spelar för att vinna är det viktigt att den första bettingsidan du registrerar dig på tar väl hand om nybörjare, såväl som att de erbjuder bäst odds. En del spelbolag erbjuder nybörjartips tillsammans med konkreta betting guider. Vi presenterar de spelbolag som ser efter nybörjare så du kan välja den bästa bettingsidan redan innan du börjat.

Topp 5 för nybörjare

 • Endast nya kunder 18+ spela ansvarsfullt R&V gäller.
  #1 Bästa bonusen
  Utmärkt!
  Enklaste sajten att navigera
  Registrera och hämta din bonus Registrera dig, logga in och få 100% matchbonus på din första insättning upp till 1000 kr. R&V Gäller.
  Livestreaming
  Enkelt Interface
  Bra Kampanjer
  Bäst betalningsalternativ:
 • #2
  Upp till 1000 kr som matchat bet. 18+. Endast nya kunder. Kampanjkod 'SV1000' krävs. Vissa betalningsmetoder är exkluderade. Min 50 kr på valfritt event, max bet 1000 kr med minimum odds 2.0. Ditt gratis bet är giltigt i 7 dagar. R&V gäller.
  1000 kr i bonus
  Grymt
 • #3
  Registrera och hämta din bonus 18+. Endast nya kunder. Vissa betalningsmetoder är exkluderade. Minst 100 kr, max 2000 kr. Bonusen ska omsättas inom 30 dagar till odds högre än 1.80. R&V gäller.
  2000 kr i bonus
  Grymt
 • #4
  Registrera och hämta din bonus Registrera dig, logga in och få 100% matchbonus på din första insättning upp till 1000 kr. R&V Gäller.
  500% oddsbonus
  Utmärkt!
 • #5
  Sätt in 100 kr
  få 300 kr att spela för
  18+ Registrera dig och gör din första insättning på 100 kr eller mer och ditt totala spelsaldo kommer hamna på 300 kr. Bonusen måste användas inom 7 dagar. R&V gäller.
  300 kr i oddsbonus
  Grymt

 

Hur vi gjorde vårt val

Med tanke på hur många bettingsidor det faktiskt finns på marknaden är det alltid svårt att välja eftersom alla slåss om förstaplatsen. Vet du inte exakt vad du letar efter är risken stor att du hamnar på en sida som inte riktigt passar dig. Vissa av dem kan vara riktigt dåliga – på en sådan bettingsida vill man definitivt inte hamna. Så när vi väljer ett spelbolag som ska passa nybörjare är detta vad vi letar efter:

Interface som är lätt att använda

Nybörjare eller proffs, det spelar faktiskt ingen roll. Alla gillar ju en sida som är lätt att använda. I vilket fall som helst är detta det viktigaste om du är nybörjare. Är programmet slött och gammalt, eller är sidan svår att navigera, då blir upplevelsen inte speciellt bra. De spelbolag som är bäst för nybörjare är simpla och enkla att navigera.

Kundtjänst

Någon gång under tiden du spenderar på hos ett spelbolag, vilket bolag du än väljer, kommer du troligtvis stöta på ett problem. Därav är det mycket viktigt, för dig som nybörjare, att kundtjänsten är riktigt bra. Personalen ska vara hjälpfull, kunnig och även professionell, och minst sagt ska dem vara tillgängliga dygnet runt.

Betalningsalternativ

När det kommer till sportsbetting för nybörjare gäller det att insättningarna är så snabba och så enkla som möjligt. Ju fler metoder som erbjuds, så väl som snabba transaktioner, desto bättre är det för dig som nybörjare. Hos oss kommer de spelbolag som erbjuder ett brett utbud av betalningsmetoder samt snabba transaktioner alltid att toppa listan.

Bäst odds

Odds kan vara svåra att förstå sig på när man är nybörjare. Det är viktigt att veta att just den sidan du är på erbjuder odds som går att jämföra med de andra bettingsidorna på marknaden. Det finns ett par spelbolag, till exempel William Hill och 888sport som erbjuder bäst odds på de flesta sporter, men speciellt på fotboll. För att vara säker på att man får bäst odds kan det vara bra att registrera sig på flera olika spelbolag och jämföra de olika marknaderna.

Bonusar och kampanjer

Det spelbolaget som är bäst för nybörjare erbjuder alltid bäst oddsbonusar och kampanjer, speciellt välkomstbonusar. De spelbolag som fokuserar på nybörjare försöker attrahera nya spelare med bra, spännande bonuserbjudanden som till exempel gratisspel.

Omsättnings/Genomspelskrav

De bonusar som är absolut bäst är dem som kommer med de minsta genomspels/omsättningskraven. När man undersöker vilka erbjudanden de olika bolagen har är det viktigt att alltid läsa igenom villkoren för bonusen – viktigast av allt är omsättningskravet (den totala summan du måste satsa innan du kan ta ut vinsterna från bonusen eller ditt gratisspel). Överlag är såklart ett mindre omsättningskrav bäst, omsättningskrav under 5-gånger är okej men allt över det är inte speciellt bra.

Rykte

Spelbolag på nätet får sitt rykte av en anledning och ryktet grundas på hur länge de varit aktiva i branschen, ju längre desto bättre. Om det är ett spelbolag som varit med i många år med en stor kundkrets är det i stort sett garanterat att de erbjuder en bra kundtjänst. Väljer du ett spelbolag med ett gott rykte kan det inte gå fel.

Andra bettingalternativ

Det är ganska vanligt att spelbolag erbjuder men är bara en bettingsida. Vissa har casino, poker och så vidare. Detta påverkar såklart inte din upplevelse när det gäller sportsbetting men ibland kan det löna sig att testa något nytt. Så varför inte ta ett snurr på en slot, eller testa lyckan på något av de många bordsspelen som erbjuds.