Bäst bonusar och kampanjer

 • 1
  888sport
  1000 kr i bonus
  Registrera och hämta din bonus Registrera dig, logga in och få 100% matchbonus på din första insättning upp till 1000 kr. R&V Gäller.
 • 2
  unibet
  500% oddsbonus
  Generös välkomstbonus Registrera dig och gör din första insättning på 100 kr och din matchbonus på 500% kommer då krediteras till ditt konto. Endast satsningar på 1.40 i odds eller högre. Erbjudandet gäller endast nya kunder.
 • 3
  bethard
  1000 kr i oddsbonus
  Sätt in 1000 kr
  få 2000 kr att spela för
  18+ Registrera dig och gör din första insättning på 100 kr eller mer och ditt totala spelsaldo kommer hamna på 300 kr. Bonusen måste användas inom 7 dagar. R&V gäller.
 • 4
  Betsson
  1000 kr riskfritt spel
  Registrera och hämta din bonusUpp till 1000 kr som ett riskfritt bet. Denna bonus kommer i tre steg; sätt in 200 kr och få 200 kr tillbaks om du förlorar; sätt in 500 kr och få 500 kr tillbaks om du förlorar och slutligen sätt in 1000 kr och få 1000 kr tillbaka om du förlorar. Eventuella vinster ska endast omsättas en gång med odds på 1.50 eller högre.
 • 5
  betsafe
  2000 kr i bonus
  Registrera och hämta din bonus 18+. Endast nya kunder. Vissa betalningsmetoder är exkluderade. Minst 100 kr, max 2000 kr. Bonusen ska omsättas inom 30 dagar till odds högre än 1.80. R&V gäller.

Att välja bettingsidor som erbjuder bäst oddsbonusar och kampanjer

En av de bästa sakerna med bettingsidor (förutom att vinna såklart) är att lägga vantarna på de bästa oddsbonusar och kampanjer. Det är därför bra att ha koll på vilken bettingsida som erbjuder de bästa bonusarna. Om du gillar att betta på sport känns det riktigt bra om bettingsidan du spelar på belönar dig med bra bonusar och sköna freebies. Detta är en sak som de flesta bettingsidor slåss om, att erbjuda de bästa bonusarna för att fånga ditt intresse. Tyvärr är bonusen oftast inte så bra som det ser ut vid första ögonkastet. Om du undersöker lite närmre märker du att upplägget är att de ska se så bra ut som möjligt. I vissa fall får man inte ut något värde av bonusen med tanke på de näst intill omöjliga omsättningskraven. Vi har kikat på de bonusar och kampanjer som inte bara ser bra ut, utan verkligen är värda pappret de skrivs på.

Bästa oddsbonusar

 • Endast nya kunder 18+ spela ansvarsfullt R&V gäller.
  #1 Bästa bonusen
  Grymt
  Upp till 2000 kr i bonus
  Registrera och hämta din bonus 18+. Endast nya kunder. Vissa betalningsmetoder är exkluderade. Minst 100 kr, max 2000 kr. Bonusen ska omsättas inom 30 dagar till odds högre än 1.80. R&V gäller.
  Välkomstpaket
  Acca Attack
  Weekend Booster
  Bäst betalningsalternativ:
 • #2
  1000 kr + 250 kr riskfritt spel 18+ Registrera dig och sätt in 100 kr eller mer, klicka på ditt namn - Mina bonusar - Tillgängliga och sedan - Aktivera bonus. Därefter väljer du det bonusbelopp du vill ha. Omsättningskrav på bonusen är 6 gånger och det måste mötas inom 30 dagar för att bonusen inte ska förfalla. R&V gäller.
  1250 kr i oddsbonus
  Mycket bra
 • #3
  Upp till 1000 kr i oddsbonus. 18+ Registrera ett konto och gör din första insättning på minst 100 kr. Bonusen ska omsättas 4 gånger med odds 1.80 eller högre inom 30 dagar. R&V gäller.
  1000 kr i bonus
  Mycket bra
 • #4
  Registrera och hämta din bonusUpp till 1000 kr som ett riskfritt bet. Denna bonus kommer i tre steg; sätt in 200 kr och få 200 kr tillbaks om du förlorar; sätt in 500 kr och få 500 kr tillbaks om du förlorar och slutligen sätt in 1000 kr och få 1000 kr tillbaka om du förlorar. Eventuella vinster ska endast omsättas en gång med odds på 1.50 eller högre.
  1000 kr i bonus
  Grymt
 • #5
  Sätt in 100 kr
  få 300 kr att spela för
  18+ Registrera dig och gör din första insättning på 100 kr eller mer och ditt totala spelsaldo kommer hamna på 300 kr. Bonusen måste användas inom 7 dagar. R&V gäller.
  300 kr i oddsbonus
  Grymt

 

Hur hittar man den bästa bonusen

Självklart är första saken vi undersökt vilken typ av välkomstbonus du får på din första insättning. Hur mycket var just detta spelbolag villiga att ge för att fånga din uppmärksamhet? Hur som helst är det inte de enda vi kikat på, givetvis måste bonusen gå hand i hand med de regler och villkor som följer med den bonusen du kikar på. I nästan alla fall skiljer sig regler och villkor mellan olika spelbolag. 

För att det ska vara en riktigt bra bonus måste omsättningskraven vara minimala. Omsättningar över 5-gånger är normalt sett inte lönt att fundera på, ju lägre desto bättre. Om omsättningskraven är säg 10-gånger eller 20-gånger är det definitivt inte värt det. Vi har också kikat på hur lång tid det tar att hämta en bonus och hur lång tid du har på dig med kraven; ju längre desto bättre. Vanligtvis kan man förvänta sig mellan 1 – 3 månader, är det mindre än så kan du räkna med att vi markerar det. Vi tar även en titt på vilka satsningar som är godkända för att det ska räknas till din omsättning. För att tala klarspråk är faktiskt vissa av villkoren så pass orättvisa att du bara får betta näst intill är omöjliga utfall. Självklart är det bättre ju mindre krav spelbolagen sätter. 

Så väl som att vi tagit en titt på välkomstbonusen har vi även kikat på de andra kampanjerna som erbjuds – för att komma åt livstidsvärdet. Du får ju bara en välkomstbonus, om vi då ska göra en korrekt bedömning måste du också ha pågående kampanjer i åtanke. En sak som är viktig när man väljer bettingsida är att se till att du känner dig välkommen under hela din tid med bettingbolaget. För att hamna högt på listan måste bettingbolaget se till att de tillgodoser dig hela vägen och inte bara i början.

Hur fungerar oddsbonusar? 

Så till frågan, hur kan spelbolag ha råd att ge bort dessa oddsbonusar? De ger väl inte bort gratis pengar? Givetvis gör dem inte det. Hela poängen med oddsbonusar är att fånga ditt intresse. De är gjorda för att attrahera dig. Men det är såhär, ju mer attraktiva de ser ut att vara, desto svårare är det att slutföra kraven. Ju mindre belopp du hämtar desto lättare är det att plocka ut pengarna. Så om du vill ha hela beloppet på 2000 kr av bonusen, kommer omsättningskravet vara extremt högt. Om du bara vill ha 100 kr av bonusen, kommer omsättningskravet vara lättare att genomföra.

Oddsbonusar för betting

Sign up bonus

Detta är en standardterm för alla sorters oddsbonusar du kan få när du registrerar dig. Denna typ är den som ser absolut bäst ut. Det är även den som marknadsförs på bästa vis, med massvis av reklam på hela sajten. Den marknadsförs även mycket flitigt på andra sajter som associeras. Bonusen du erbjuds när du registrerar dig som en ny kund kommer oftast i form av en matchad insättning eller ett gratisspel.

Matchbonus

I detta fall kommer ett spelbolag ge dig en procentenhet på din insättning, utöver det beloppet du satte in. Så till exempel, om det är en matchningsbonus på 100% och du sätter in 1000 kr, då matchar spelbolaget din insättning med 1000 kr i form av bonuspengar. Detta reflekteras alltid i bonusens regler och villkor.

Bonus som gratisspel

Detta är den andra mest populära formen av oddsbonusar. Ett gratisspel är väldigt populärt i sportsbetting världen på nätet. Denna bonus har många fördelar, exempelvis ger den nya spelare möjligheten att betta utan att riskera sina egna pengar. Självklart kommer även denna odds bonus med omsättningskrav, dock tenderar de att var lite lättare att genomföra om vi jämför med matchade insättningsbonusar. 

Påfyllningsbonusar

Påfyllningsbonusar är främst till för att uppmuntra dig till att sätta in mer pengar. Om bankrullen börjar sina är denna odds bonus till för att erbjuda dig belöningar för dina kommande insättningar. Dessa belöningar kommer oftast i form av matchade insättningar, gratisspel, cashback för förluster etc.

Besök sidorna Välkomstbonus, Livstidsbonus och Bästa oddsbonusar för mer information om olika bonusar som erbjuds för betting på nätet.

Betalningsalternativ